in , , , , ,

Istoria furată și Tartaria: Misterul târgurilor mondiale – Partea 3

Nimic nu e ceea ce pare a fi…

Ce știm cu adevărat despre Târgurile Mondiale din secolul trecut? O mare parte din clădirile expozițiior mondiale au fost „construite de la zero”, așa cum susține istoriografia oficială? Unele din clădirile de la Târgurile Mondiale există și astăzi și, evident, nu sunt făcute din ipsos sau materiale similare fragile. Este oare chiar posibil ca site-urile expo având un design elaborat să fi fost construite cu capacitățile tehnologice ale vremii în doar câteva luni, ca mai apoi să fie distruse câteva luni mai târziu după încheierea expozițiilor?

Sau este plauzibil ca, după o mare catastrofă, rămășițele mondiale ale unei înaltei culturi precedente să fi fost nu numai distruse sistematic, ci și presate, impuse, într-o imagine nouă a istoriei?

Există multe dovezi care sugerează că „baronii” epocii industriale nu numai că ne-au ascuns cunoștințe tehnologice larg răspândite, dar au deturnat și unele dintre capodoperele arhitecturale impresionante în care erau expuse părți din aceste cunoștințe.

Aceasta este cea de-a treia parte, prima parte putând fi accesată aici iar cea de-a doua aici.

Link video: Rumble / Bitchute

Sursa: Rumble

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Ursula von der Leyen și legăturile ilegale cu Pfizer

Istoria furată și Tartaria: Distrugerea lumii vechi – Partea 2