„Aspartamul sau E951 este un îndulcitor și potențiator de arome sintetic. Fiind de aproape 200 de ori mai dulce decât zahărul, el se descompune printre altele în acid aspartic care suprastimulează neuronii până la epuizare și distrugere. Aspartamul produce migrene, amețeli, oboseală cronică și multe altele. Nu întâmplător este interzisă utilizarea acestui E951 în alimentele destinate sugarilor și copiilor mici” – prof. neurochirurg Alexandru Vlad Ciurea, doctor în ştiinţe medicale şi profesor universitar.
Aspartamul este folosit des în băuturi carbogazoase cu arome și coloranți, diferite tipuri de dulciuri, înghețată, conserve și gemuri, muştar, ketchup, supe instant, iaurturi, băuturi instant cu ceai și cafea, băuturi spirtoase cu un conținut de etanol mai mic de 15%.
Urmăriți documentarul și decideți dacă mai vreți să consumați această otravă ce vă scurtează viața și vă expune la riscul de deces…
Sursa: Rumble
Loading…