in , , , , , ,

Illuminati: Secretele oculte pe înțelesul tuturor – Părțile 1-7

Cea mai cunoscută societate secretă…

„Doamnelor și domnilor, cuvântul „secret” este inadmisibil într-o societate liberă și deschisă, iar noi ca popor, intrinsec cât și din punct de vedere istoric, suntem împotriva societăților secrete, a jurămintelor secrete și a procedurilor secrete. Pentru că există împotriva noastră o conspirație monolitică și cruntă care se bazează în principal pe modalități ascunse pentru a-și extinde sfera de influență: se bazează pe infiltrare în loc de invadare, pe subversiune în loc de alegeri, pe intimidare în loc de liberă alegere. Este un sistem care a comasat vaste resurse umane și materiale pentru clădirea unei mașinării strâns unite și foarte eficientă ce unește operațiuni militare, diplomatice, de informații, economice, științifice și politice.

Operațiunile sale sunt ascunse, nu publicate, greșelile sale sunt îngropate, nu puse pe prima pagină, criticii săi sunt reduși la tăcere, nu lăudați. Nicio cheltuială nu este pusă sub semnul întrebării, niciun secret nu este dezvăluit. De aceea judecătorul atenian Solon, a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetățean să se sustragă unei controverse. Vă cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa și alerta poporul american, încrezător că împreună cu ajutorul vostru, omul va fi ce a fost destinat să fie – liber și independent.” – Presedintele John F. Kennedy.

Illuminati fac parte din categoria de mai sus, ținta lor fiind controlul absolut asupra fiecărui aspect al vieții pe pământ!

Link video: Bitchute / Rumble

Sursa: YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Illuminati: Secretele oculte pe înțelesul tuturor – Părțile 8-14

Despre planurile cabalei – Catherine Austin Fitts