in , ,

Sănătate – Strălucește folosind fructele

Alegerea este a ta…

O boală precum cancerul nu este considerată o boală periculoasă și poate fi tratată prin zile de post în țările musulmane. Musulmanii numesc această boală nu cancer, ci „o bestie” care absoarbe de câteva ori mai multă energie decât celulele obișnuite ale corpului. Este fructuos și se înmulțește (metastaze), iar atunci când se înmulțește și îi lipsește energia, în cele din urmă absoarbe toate resursele organismului, după care apare rezultatul fatal.

Un profesor la Universitatea din Algeria spune că, cancerul moare în post de la 3 zile la o lună. Asta înseamnă să nu mănânci nimic și să bei doar apă curată. Nutriția neîntreruptă poate provoca și cancer. Trebuie spus că medicii țărilor musulmane au fost extrem de surprinși să audă despre statisticile cancerului și mortalității din Ucraina din acest motiv, deoarece această boală este rară în est, și dacă este găsită, se tratează ușor. Totuși, în țara noastră și în vest, aproape că nu există nicio informație despre tratamentul atât de simplu al cancerului, oamenii continuă să moară sute de mii.

Postul este o rețetă pentru prevenirea și tratarea cancerului. Potrivit unui studiu prezentat în „Procedura Academiei Naționale de Științe”, oamenii trebuie să refuze periodic trei mese și să tina post timp de trei zile sau jumătate. O altă opțiune este așa-numitele „zile de descărcare” când o persoană ar trebui să consume maximum 500 kilocalorii si să refuze micul dejun și prânzul.bPotrivit oamenilor de știință, această practică le va permite oamenilor să își mențină greutatea în normalitate și să opreasca dezvoltarea diabetului, cancerului, bolii Alzheimer și a diverselor bolilor cardiovasculare.

Un astfel de efect de vindecare se datorează refuzului temporar al alimentelor care permit organismului să răspundă mai eficient la stres, oprește procesele inflamatorii, deprivează tumorile de „nutriție” și accelerează eliminarea de celule deteriorate. Cercetătorii au ajuns la concluzia că sistemul tradițional de nutriție de trei ori pe zi pentru majoritatea este anormal în ceea ce privește evoluția totodată recomandând consumul de fructe.

Dr. Stephen Mac tratează bolnavii de cancer într-un mod „neortodox” iar mulți pacienți își revin. Înainte de a folosi energia solară pentru a-și vindeca pacienții de boală, el crede în vindecarea naturală a bolilor. În ultima vreme succesul său în tratamentul cancerului este de aproximativ 80 %. Pacienții de cancer nu trebuie să moară fiindcă leacul pentru cancer a fost deja găsit – mâncănd fructe.

Toți credem că dacă mănânci fructe înseamnă doar să cumperi fructe, să le tai și să le introduci în gură. Dar totuși nu este atât de ușor fiindcă este important să știi cum și când mâncăm fructe.

Care este modul corect de a mânca fructe!? Nu se consumă fructe după ce ai consumat alte alimente! Fructele ar trebui să fie consumate pe stomacul gol!

Să presupunem că mănânci două felii de pâine și apoi o felie de fructe. O felie de fructe este gata să treacă direct prin stomac în intestine, dar nu se întâmplă din cauza pâinii mâncate înainte de fructe. Între timp, pâinea și fructele putrezesc și se transformă în acid. În momentul în care fructul intră în contact cu mâncarea din stomac și cu sucul digestiv, întreaga masă de alimente începe să se strice. Așa că, te rog, mănâncă-ți fructele pe stomacul gol

Ai auzit oameni plângându-se că de fiecare dată când mănâncă pepene verde râgâi, când mănânc banană, simt că trebuie să fug urgent la baie etc. De fapt, toate acestea nu se vor întâmpla dacă mănânci fructul, pe burta goala. Fructele se amestecă cu alte alimente putrezite și produc gaz, prin urmare vei fi balonat!

  • Când bei suc de fructe, bea doar suc proaspăt de fructe, nicidecum din cutii, pachete sau sticle. El trebuie să fie proaspăt și doar de fructe fără diverse E-uri.
  • Bea sucul încet pentru că trebuie să-l lași să se amestece cu saliva ta înainte să o înghiți.
  • Nici să nu te gândești să bei sucul încălzit.
  • Nu mânca fructe fierte pentru că nu primești nutrienți deloc.
  • Să mănânci un fruct întreg este mai bun decât să bei suc.

Poți face trei zile de cură de fructe pentru detoxifierea rapida a organismului tău măncând fructe și bea suc proaspăt de fructe timp de 3 zile. Vei fi surprins când prietenii îți vor spune cum strălucești!

Sursa: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Previziuni despre posibilul viitor al omenirii

Căderea Cabalei – Continuarea / The Sequel Fall of the Cabal – Episoadele 4-5