in , , , ,

Viitor întunecat și cenzura online

Timpul rămas este tot mai puțin…

Existăm, iar dorința noastră este de a trezi cât mai mulți oameni la realitate. Am creat numeroase articole, multe dintre ele fiind în format video, video-uri ce erau postate pe YouTube. Motivele pentru care acestea au devenit mai rare sunt „strike-urile” primite deși, marea majoritate a acestor filmulețe proveneau tot de pe YouTube.

Ieri, ca urmare a postării unor filmulețe legate de vaccinuri în coraborare cu ultimele modificări ale regulilor YouTube ce acceptă doar informații medicale provenite de la Organizația Mondială a Sănătății și doctori „autorizați”, canalul a fost închis.

Depunem tot efortul pentru uploadarea lor pe un alt canal YouTube însă, unele video-uri ce au fost pe canalul inițial, sunt banate din start. De aceea, cel mai probabil, ele vor fi uploadate pe un alt site de hosting video (ex. Bitchute sau Rumble) și vom crea un meniu de download de unde filmuletele vor putea fi salvate de voi pe calculatoarele personale… și, sperăm, transmise mai departe.

Cu pași accelerați în ultima decadă, Noua Ordine Mondială se așterne peste umanitate, zilele fiind tot mai întunecate – mulțumită nouă, oamenilor, care suntem impasibili, preocupați fiind de propriile interese meschine.

Apocalipsa este inevitabilă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Noua Ordine Mondială – Viitorul omenirii

Status / update site doomsday.ro