in , , , ,

Misterul gripei spaniole din 1918

Un virus mortal, misterios…

„Gripa spaniolă” a apărut , în mod misterios în timpul Primului Război Mondial, fiind, se pare, similară cu gripa aviară de astăzi. S-a răspândit în multe țări odată cu întoarcerea soldaților de pe front, afectând în principal tinerii și având o rată de mortalitate foarte ridicată. Virusul a făcut între 50 de milioane și 100 milioane de victime între 1918 și 1919.

Documentarul de mai sus, „We Heard the Bells: The Influenza of 1918 / Auzim clopotele: Gripa din 1918” ridică întrebări despre pandemie: de ce a ucis atât de mulți oameni? De ce erau atât de mulți tineri adulți morți? De unde a apărut această gripă letală? Cum putem împiedica o astfel de pandemie să se repete?

Filmul urmărește căutarea răspunsurilor din rezultatul expediției din 1951 în Alaska pentru a colecta țesuturi din corpuri îngropate în permafrost și de la oamenii de știință și epidemiologi care lucrează astăzi la aceleași întrebări. Rezultatele sunt relevante pentru a putea face față în viitor la pandemii… dar oare am reușit având în vedere pandemia Covid!?

Link video: Bitchute

Sursa: YouTube

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Minunata Românie – Hidrocentrala Porțile de Fier I

DMT: Molecula spiritului – Cel mai puternic drog halucinogen