in , , , ,

Sexul – Poarta secretă către paradis

Puterea legăturilor intime…

„Sexul – Poarta secretă către paradis” este un film documentar care face o introducere în marile adevăruri despre sex, ținute ascunse multă vreme sub vălul religiei. Scopul declarat al realizatorilor filmului este ca privitorul să fie trezit și, în cele din urmă, să își pună întrebări fundamentale.

Se poate ca multă lume să fi auzit despre piatra filozofală, fântâna tinereții, șarpele de foc, pomul vieții sau cel al cunoașterii. Totuși, este puțin probabil ca oamenii de rând să bănuiască înțelesurile produnde pe care la ascund aceste simboluri. Acest film nu doar că explică simbolismul ascuns din operele marilor învățați, dar oferă și explicații de primă mână despre Kabbalah, harta sufletului.

Ce are aceasta de-a face cu sexul? Filmul nu este nici pe departe o poveste fantastică, pusă cap la cap într-un mod plăcut, toate adevărurile din documentar putând fi trăite prin experiență directă. Într-o epocă a degenerării, când majoritatea oamenilor caută împlinirea dorințelor egoiste, „Sexul – Poarta secretă către paradis” este ca o gură de aer proaspăt.

Link video: Bitchute / Rumble

Sursa: YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Nikola Tesla – Energia gratuită și suprimarea invențiilor sale

Reguli pentru succes în viață și carieră – Jack Ma