in , , , , ,

Nikola Tesla – Energia gratuită și suprimarea invențiilor sale

Un geniu ce a murit sărac…

Nikola Tesla (1856-1943), cetățean al Imperiului Austriac prin naștere și mai târziu cetățean american, a fost un inventator, fizician, inginer mecanic și electric, unul dintre promotorii cei mai importanți ai electricității comerciale.

Savantul de origine sârbă deținea 700 de brevete pentru invențiile sale, dar se stie că multe brevete pentru invenții importante i-au fost furate. El vorbea 8 limbi străine, putea memora cărți întregi și avea abilitatea de a proiecta mașinării direct din minte, fără să noteze nimic – motiv pentru care multe experimente nu au putut fi reproduse.

Cele mai multe din invențiile sale ar fi modificat fundamental societatea, dar având în vedere că oamenii de la putere aveau mai multe de câștigat prin menținerea unei stări de fapt, aceștia au suprimat tehnologiile revoluționare care ar putut fi de folos lumii, dar care le amenințau lor statutul. Una din tehnologii ar fi produs energie gratuită și ar fi fost transportată wireless pe întreaga suprafață a pământului…

Video-ul de mai sus vorbește despre aceste tehnologii și ce ar fi putut aduce ele umanității.

Link video: Bitchute

Sursa: YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

România – Singura țară care și-a plătit vreodată datoria externă

Sexul – Poarta secretă către paradis