in , , , , ,

Bill Gates și agenda depopulării – Certificate de vaccinare obligatorii

Un personaj controversat, parte din elitele lumii…

Pe fondul isteriei Covid-19, propagată de canalele media și de majoritatea guvernelor, a răsărit nimeni altul decât Bill Gates. Acesta a venit cu propunerea că oamenii ar trebui să primească „certificate digitale” care să arate dacă au fost sau nu vaccinați împotriva coronavirusului, dacă s-au îmbolnăvit sau nu și cum anume s-au vindecat.

În cele din urmă, vom avea câteva certificate digitale care să arate cine a fost recuperat sau testat sau cine a fost vaccinat.” a sugerat fondatorul Microsoft.

O propunere aberantă, dar pe care mulți nu au comentat-o, deoarece în societatea noastră isterică, am fi capabili să renunțăm la diversele forme de libertate și de drept personal doar doar să nu murim.

Din păcate, acesta nu este prima oară când Gates a venit cu astfel de propuneri. În decembrie, cu ceva timp înaintea Covid-19, Gates a finanțat studii la MIT care prevedeau înregistrarea vaccinării direct în piele. Astfel, copiilor vaccinați urma să li se administreze un fel de „vopsea” în piele, invizibilă ochiului liber, dar care să apară sub anumite aparate, indicând dacă acesta a fost vaccinat sau nu.

Iar în 2010, în cadrul unei conferințe TED, Bill Gates a vorbit despre populația lumii care crește în mod îngrijorător și care în prezent se îndreaptă spre nouă miliarde de oameni: „Dacă facem treabă bună cu noile vaccinuri, cu sistemul de sănătate, cu serviciile de sănătate a reproducerii (avortul), am putea reduce această cifră, probabil, cu 10 sau 15 procente.” Nu ar trebui ca vaccinurile să ajute lumea!?

Cu un trecut controversat în domeniul medicinii, domeniu în care nu are nu are niciun fel de pregătire, acesta este omul în care ne punem încrederea să ne salveze de coronavirus…

Link video: Bitchute

Sursa: YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Video-ul muzical de Duminică

11 Septembrie – Versiunea oficială asupra atentatului „terorist”