in , , , ,

Feminismul – Planul elitei de distrugere a familiei

Rockefellerii și reproiectarea rolului femeilor…

Feminismul este un exemplu excelent al modului în care mega cartelul Rockefeller folosește puterea extraordinară a mass-mediei pentru a controla societatea. În 40 de ani, multe femei și-au pierdut legătura cu instinctele lor iubitoare naturale iar în consecință, familia este în dezordine, depravarea sexuală este agravantă și ratele natalității au scăzut.

Mai întâi trebuie să ne amintim că pentru o femeie dragostea este un act instinctiv al sacrificiului de sine. Se dăruiește soțului și copiilor ei, se împlinesc împreună și devin prosperi, primind dragostea, respectul și recunoștința lor. O femeie face acest sacrificiu suprem numai unui singur om care o va prețui și se va îngriji de familia sa. Bărbații intenționează instinctiv să-și îndeplinească această responsabilitate.

Aceasta este esența contractului heterosexual, căsătoria: puterea conservatoare a femeii în schimbul puterii masculine expansive exprimată ca iubire. Sexul este simbolul acestei legături exclusive. Căsătoria și familia nu este pentru toată lumea, dar este calea naturală pentru cei mai mulți.

Feminismul a antrenat femeile să respingă acest model ca pe un stereotip „de modă veche, opresivă” chiar dacă reflectă instinctele lor naturale.

Care este logica bărbaților? Dacă femeile sunt mai puțin feminine, bărbații vor fi mai masculini? Bărbații nu sunt concepuți să lupte cu femeile. Ei trebuie să se afirme prin consimțământul, susținerea și credința femeii. Atunci când femeile îi provoacă constant, bărbații vor renunța la căsătorie și familie.

Acum că dragostea și căsătoria au fost „discreditate”, femeile nu au nimic cu ce să schimbe iubirea, decât sexul. Astfel, multe sunt nenatural obsedate în aparență și își dau în mod patetic trupurile tuturor.

Iubirea permanentă nu se bazează pe sex appeal-ul femeii, pe personalitate sau pe realizări. În cele din urmă, se bazează pe sacrificiul de sine. Îi iubim pe cei care ne iubesc, dar mai întâi trebuie să oferi necondiționat pentru ca mai apoi să primești.

Mass-media a eradicat iubirea

Fiecare aspect al mijloacelor de informare în masă – filme, TV, reviste, muzică, știri, reclame, este folosit pentru controlul social cu scopul final al înrobirii. Funcția mass-mediei este aceea de a ne distrage atenția de la acest lucru și de la iminența unor războaie sau de la prăbușirea economică iminentă.

În prezent, diversiunea este încălzirea globală. Pentru a distruge familia, mass-media a convins femeile că nu se pot baza pe contractul heterosexual. Illuminati subminează instinctele iubitoare naturale ale femeilor folosind următoarele ,,mantre”:

Nu mai pot avea încredere în bărbați

Myrna Blyth a fost redactorul șef al revistei «Ladies Home Journal» din 1981 până în 2002. Ea scria într-o carte a sa: toți bărbații sunt 1) șobolani necredincioși; 2) monștri abuzivi; 3) sucumbaci necinstiți sau 4) toate cele de mai sus. Femeile, pe de altă parte, erau …victime care au triumfat în ciuda oamenilor de peșteră care …vor să le țină la locul lor.

Femeile sunt victime în virtutea sexului lor

Blyth spunea că mass-media trimite „…un mesaj tare și clar. Pentru că suntem femei, rămânem victime în viața noastră privată, la locul de muncă, în societate ca întreg”. Astfel, femeile trebuie să aibă un sentiment de nemulțumire, de nedreptate și de revoltă. Aceeași tactică a fost folosită pentru a manipula evrei, negri, muncitori și homosexuali.

Femeile trebuie să fie egoiste

„Eliberarea și narcizismul au fuzionat”, spunea Blyth. Îngrijirea acum înseamnă „timp pentru tine, petrecut singură sau poate cu prietenele tale, dar cu siguranță fără soț și copii…” Articole nesfârșite au predicat noua Evanghelie feministă, iar ,,răsfățarea ta este o parte importantă a unei femei sănătoase, bine ajustate”.

Sexul nu este rezervat doar pentru iubire și căsnicie

Reviste precum Glamour și Cosmopolitan îndeamnă femeile tinere să „și-o pună de la prima lor întâlnire”, „să facă ochi dulci bărbaților” și să fie o atletă în pat. Nu există discuții despre căsătorie sau familie. Astfel de femei nu vor avea încredere în niciun bărbat suficient pentru a se preda.

Împlinirea de sine se datorează succesului în carieră și nu soțului și familiei

„Răsplata socială a menținerii unui loc de muncă este esențială pentru sentimentul de demnitate și valoare de sine”, declara Pontiful Betty. De fapt, „cea mai mare parte a muncii este profund obișnuită”, observa Blyth. Nu spun că femeile nu pot avea locuri de muncă, doar că nu ar trebui să fie înșelate cu iluzii egotice de a nu avea familii, dacă le doresc, în detrimentul carierei. Astfel, multe femei sunt schizofrenice pe măsură ce încearcă să-și reconcilieze instinctele naturale cu o îndemnare constantă de a face contrariul.

Oameni distruși, familii rupte și oameni disfuncționali, debusolați și deprimați sunt împrăștiați peste tot. În același timp, revista Playboy etc. a vizat un mesaj similar către bărbați. Nu trebuie să te căsătorești ca să faci sex. Căsătoria și copiii sunt plictisitoare.

Concluzie

Mass-media este concentrata pe procesul de spălare a creierelor. Societatea a fost complet subminată de cartelul bancar, folosind un cult satanic, Francmasoneria, pentru a-și selecta lacheii. Majoritatea masonilor nu cunosc acest adevăr, însă proprietarii mijloacelor de informare în masă, știu de la prima mână.

Departe de a împuternici femeile, feminismul le-a dezavantajat cu multe. Le-a lipsit de un rol sigur și onorant și le-a redus la obiecte sexuale și lucrători replasabili.

Luciferienii promovează revolta pentru că sfidează ceea ce este natural și sănătos. Ca simbolul lor, Lucifer, ei doresc să joace rolul de Dumnezeu. Dragostea lui Dumnezeu poate fi văzută în dedicarea femeii soțului și copiilor ei.

Dragi femei, redescoperiți-vă natura divină, reprezentați partea creatoare a lui Dumnezeu, fiți feminine, împliniți-vă spiritual și inclusiv sexual, nu este nimic murdar în asta, energia sexuală este forța creatoare.

Iubiți-vă îndeajuns pe voi pentru a putea iubi un bărbat care vă respectă și împreună procreați viitorii oameni ce vor avea grijă de această planetă, fiți adevărate mame….

Sursa: anonimus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Zu San Li – Punctul care vindecă 100 de boli

Mituri, legende și povești din Dobrogea