in , , , ,

Secretele întunecate ale Vaticanului

„Curva” Babilonului…

În ultima vreme, pe baza informațiilor care ies la iveală, inclusiv în mass-media de dezinformare, se conturează adevărata imagine despre ce este cu adevărat instituția bisericii catolice și mai ales Vaticanul – una din trinitatea malefică prin care Cabala conduce omenirea.

De la abuzul și traficul de droguri, răpirea și traficul de copii precum și ,,inginerii financiare” oculte, Vaticanul a fost implicat în toate:

Preoții prieteni cu naziștii

Episcopi și preoți au fost acuzați că au ajutat naziști de rang înalt să scape de justiție spre sfârșitul celui de-al doilea război mondial. Episcopul Alois Hudal și-a împărtășit deschis opiniile sale pro-naziste și se crede că a ajutat zeci de naziști să scape. Un preot croat, Krunoslav, a jucat de asemenea, un rol-cheie în organizarea unei linii de evacuare naziste. Ludwig Kaas, un preot romano-catolic și proeminent politician german care conducea Partidul de Centru (un partid politic catolic), l-a ajutat pe Hitler în obținerea de voturi.

Kaas a ținut un discurs în afara Reichstagului exprimându-și sprijinul partidului pentru legea de abilitare, o lege care i-a dat lui Adolf Hitler puterea de a adopta legi fără implicarea Reichstag-ului, organul legislativ din Germania acelor ani. Această lege a fost un pas important în instituirea dictaturii lui Hitler. Chiar și Papa Benedict XVI, sub numele său real Joseph Ratzinger a făcut parte în tinerețe din celebrele ,,Hitlerjugend” folosite de Hitler în ultima parte a războiului.

Scandalurile bancare ale Vaticanului

Banca catolică, Banco Ambrosiano, a făcut o serie de credite negarantate către societăți-paravan din Panama, tranzacțiile fiind facilitate de Banca Vaticanului. Când banca lor s-a prăbușit în anii 80, Vaticanul a negat orice operațiuni cu grupul, dar a plătit în cele din urmă 224 milioane dolari către diverși creditori. Acest fapt a fost descoperit de curând, când banca catolică a fost implicată în spălarea de bani ale unor grupări mafiote italiene, dar nimeni de la Vatican nu a fost arestat.

Prostitutie și homosexualitate

Există mult prea multe scandaluri sexuale care au avut loc la Vatican și în biserica catolică în general. Numeroși preoți celibatari s-au angajat în mod activ în activități sexuale gay. Potrivit catehismului, homosexualii trebuie să fie tratati cu respect și compasiune, însă actele homosexuale în sine sunt contrare dreptului natural și nu sunt aprobate de biserică. Cu toate acestea, multe dintre aceste acte păcătoase au loc regulat. Doi membri ai Vaticanului bine-cunoscuți, Angelo Balducci și Ghinedu Ehiem au condus o rețea de prostituție gay.

Legături cu Mafia

In timp Biserica a reușit să mențină o relație tulburătoare cu organizațiile criminale puternice din Italia, ca mafia siciliana din Calabria – Ndrangheta (cu care conlucreaza la rapirea si traficul international de copii si care pune la dispozitia Cabalei copii pentru ritualurile satanice cu sacrificii, conform informatiilor lui Kevin Annett si anchetelor parchetului de langa ITCCS) și Camorra – Campanian. La un moment dat cand biserica nu s-a împăcat cu statul italian, ea s-a uitat la alte surse de autoritate locală și Mafia a fost alegerea perfecta. Acest lucru a dus la ani intregi in care biserica a inchis ochii la greșelile lor, iar efectele le vedem astăzi.

Răpirea de copii

Călugărițe, preoți, medici, asistente medicale – toți au conspirat pentru a rapi cât mai mulți copii pe parcursul a cinci decenii din spitalele spaniole conduse de către Biserică. Mamele erau informate că copiii lor au murit la naștere și li se arătau cadavrul unui copil. Apoi acei copii erau vânduți pentru a fi sacrificați în anumite ritualuri sau unor familii bogate pentru sume mari de bani. Kevin Annett informează deasemenea că în Canada, în câteva decenii, s-au rapit și sacrificat mii de copiii din comunitatea indienilor nativi, sub oblăduirea episcopilor și a Coroanei Britanice.

Abuzuri împotriva copiilor

Vaticanul, de zeci de ani, a negat toate informațiile cu privire la abuzurile asupra copiilor. Cu toate acestea, un document latin, semnat de Papa Ioan al XXIII-lea în 1962, dovedește altfel. Acest document stabilește o politică de secret în cazurile de abuz sexual și recomandă victimelor să facă un jurământ de tăcere. Cei care nu respectă acest lucru sunt excomunicați. Papa Benedict, Papa Francisc, și mulți alții au fost acuzați de acoperirea abuzului sexual asupra copiilor în cadrul bisericii, ba mai mult decât atât, papii înșiși sunt implicați.

Sursa: Blog burebista2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Proiectul Venus – Alternativa viabilă de construcție a unei noi civilizații

Corporaţia Chevron – Adevărata faţă monstruoasă