in , , , ,

Statul, taxe, drepturi și obligații – Opinia unui om suveran

Robia unui stat (ne)drept…

„Mișcarea Suveranilor” este o grupare din România formată din oameni care îşi spun „suverani” – „fiinţe născute vii” și care sunt în general împotriva diverselor taxe și obligații pe care statul le impune oamenilor. Ei ar fi de acord să plătească impozite, dacă ar avea un contract cu statul, prin care să se prevadă drepturi şi obligaţii ale fiecărei părţi.

Între „suverani” se remarcă omul de afaceri braşovean Dan Cămârzan, cu o avere estimată de Forbes în 2010 la 30 de milioane de euro. Colegii de liceu spun că are o minte sclipitoare şi este chiar un geniu în matematică. Un alt „suveran” celebru este Gabriel Neculai, ce a apărut la ProTV – urmăriți clipul de mai sus.

Deşi par nebuneşti, asemenea idei ar trebui analizate, căci sunt semnale de revoltă şi frustrare împotriva unui stat care îți ia aproximativ 70% din munca.

Astfel, calculele de mai jos sunt făcute la un salariu brut de 4.500 de lei (+101 lei CAM) = 4.601 lei plăteste angajatorul, din care NET primești 2.632 lei. 

Deja de aici statul încasează 1.969 lei iar tu românule primești pe card 2.632 lei. Însă tot ce cumperi, cumperi cu TVA de 19%, de la pâine, la curent, grădinița ș.a.m.d, deci alți 19%, 500.08 lei, merg la stat.

Rămâi cu 2.131,92 lei/ lună, asta înainte să plătești impozit pe mașină și casă, asigurări obligatorii, roviniete etc. Fă un calcul pe an și împarte la 12 să vezi cât îți mai ia statul și pe astea.

Deci tu românule, pentru tine, din 4.601 lei platiți de angajator, mai rămâi cu bunuri, servicii și economii de maxim 1.600 – 1.700 lei/ lună, iar aprox. 3.000 de lei merg la stat.

Primești la schimb funcționari aroganți, politicieni nesimțiți, un sistem de sănatate penibil, infrastructură de acum 50 de ani și multă bătaie de joc.

Zi bodaproste române! Taci și îndură! Așteaptă să te salveze alții din sclavie!

Link video: Bitchute / Rumble

Sursa: YouTube & Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Minunata Românie – Peştera Ialomiţei sau „Ialomicioarei”

Poltergeist – Latura întunecată a paranormalului