in , ,

Astana – Capitala Noii Ordini Mondiale

Uluitor de plină de simboluri masonice…

Astana, capitala Kazakhstan-ului, este prima capitală construită în secolul 21 și este o imagine reprezentativă asupra direcției în care se îndreaptă omenirea. Ea este viziunea unui singur om: Nursultan Nazarbayev, președintele Kazakhstan-ului.

Susținut de miliarde de dolari proveniți din exploatarea petrolului, orașul este construit de la zero într-o zonă îndepărtată deșertică din stepa Asiei. Rezultatul este incredibil: o capitală futuristă și ocultă, îmbrățișând Noua Ordine Mondială și celebrând cea mai veche religie cunoscută de om: cultul soarelui.

Orașul este încă un șantier uriaș în lucru dar clădirile finalizate deja însumează viziunea ocultă a lui Nazarbayev.

Piramida Păcii

Concepută de cel mai prolific arhitect al Marii Britanii, Lord Norman Forster, această piramidă gigant este o prezență stranie în mijlocul stepei Asiei. Clădirea este dedicată „renunțării la violență” și „unirii religiilor”. Norman Foster a declarat că, clădirea nu are nici un simbol religios recognoscibil pentru a permite unificarea armonioasă a confesiunilor.

În realitate piramida este un templu pentru singura religie adevărată a ocultiștilor: venerarea soarelui. O călătorie în interiorul clădirii este una cu adevărat simbolică. Este reprezentat fiecare drum al omului spre iluminare.

„Inițiații au acceptat forma piramidală ca simbol esențial pentru doctrina secretă, precum și pentru instituțiile proiectate pentru răspândirea sa.” – Manly P. Hall, Secret Teachings of all Ages.

După cum declară Manly P. Hall, piramida este simbolul fundamental ce reprezintă misterele civilizațiilor antice. Sublime în simplitatea lor, divine în proporțiile pe care le au, contopesc deopotrivă cunoștința divină deținută de iluminați și dezorientarea maselor. Elitele de astăzi, inițiate în ocultism, sunt succesorii moștenitori ai înțelepciunii străvechi și folosesc piramida ca simbol de putere în lumea modernă. 

„Pitagora a împărțit universul în 3 părți, ce le-a denumit lumea supremă, lumea superioară și lumea inferioară. Cea mai înaltă, sau lumea supremă este esența spirituală subtilă, interpenetrabilă ce pătrunde în toate lucrurile și prin urmare adevărata ființă a zeității supreme însăși, zeitate ce este omniprezentă, omniactivă, omnipotentă și atotcunoscătoare. Ambele lumi de jos există în cadrul ființei sferei supreme.

Lumea superioară a fost tărâmul nemuritorilor. A fost de asemenea locuința arhetipurilor sau sigiliilor; natura lor nu are nici o legătură cu materialul pământean, dar ei, aruncându-și umbra peste cei din adânc (lumea inferioară), aceștia au devenit gânditori numai datorită umbrelor. A treia, sau lumea inferioară, a fost lumea ființelor care sunt compuse din substanță materială sau angrenate în lucru cu materia. Prin urmare sfera a fost lăcașul (…) omenirii și regatele de jos, ale celor temporar aflați pe pământ dar capabili de a se ridica deasupra acelei sfere prin rațiune și filosofie.”

Astfel, structurarea piramidei se face pe trei nivele și încorporează viziunea Pitagoriană a lumii.:

  • Zona întunecată de jos: Casa Operei

În ciuda întunericului, o imagine uriașă cu soarele ocupă aproape tot tavanul.

  • Zona de mijloc: Sala de conferințe

Chiar în partea de sus a clădirii operei este spațiul central al piramidei. Este aranjată ca și cum ar fi o sală de conferințe pentru reunirea liderilor religioși ai lumii. Analizând pe scurt simbolismul întâlnit aici, avem lideri religioși de pe tot mapamondul stând în cerc în jurul formei imense a soarelui, discutând cum vor concilia diferențele dintre ei pentru întâmpinarea Noii Ere. Simbolismul este izbitor: toată filosofia teologică este rodul obiectului originar de venerare: soarele.

Acest loc este mult mai luminos decât casa operei, reprezentând progresul spre iluminare. Imaginea soarelui aflată în centrul mesei rotunde este exact deasupra soarelui de la casa operei. Deci în timp ce populația în general este distrată în întunericul lumii materiale, iluminații, situați deasupra lor, contemplă la atingerea îndumnezeirii.

  • Zona superioară: Apexul

Apexul este literalmente raiul. Este rotund, îmbrăcat în totalitate cu geamuri și scăldat în lumina solară glorioasă. Pe geamuri sunt imprimate imagini cu porumbei albi, reprezentând pacea ce va rezulta din unirea guvernelor și religiilor lumii în Noua Ordine Mondială. Apexul este simbolul cel mai înalt al atingerii iluminării, atât individuale cât și mondiale.

Cu alte cuvinte, această piramidă, este mai mult decât o atracție turistică, și anume filosofia inițiaților, reprezintând „simbolul puterii ce va urma”.

Bayterek

Proiectat tot de arhitectul britanic sir Norman Foster, monumentul este destinat să încorporeze o poveste folclorică despre un pom mitic al vieții și o pasăre magică a fericirii. Pasărea, denumită Samruk, și-a depus oul (globul auriu din vârful monumentului) în crăpătura dintre două ramuri ale copacului popular.

Acest „pom al vieții” reprezintă canalul prin care spiritele părăsesc lumea materială și se alătură lumii divine. Conceptul este întâlnit adesea în cele mai multe, dacă nu toate societățile esoterice.

Vizitatorii pot urca în vârful turnului pentru o priveliște minunată a orașului lui Nazarbayev. Aici sunt totodată două lucruri stranii de vizitat.

Primul, este un triunghi auriu cu amprenta mâinii președintelui Nazarbayev, lucru ce pare scos din filmul Total Recall. În film, forma mâinii aparținea extratereștrilor care au creat un sistem de producere și eliberare a oxigenului în atmosfera planetei Marte făcând-o astfel locuibilă oamenilor, doar că acel sistem se activa prin punerea mâinii în locașul respectiv.

Cel dea-l doilea este un glob pământesc semnat de reprezentanții a 17 religii. Încă o dată se face referire la unirea tuturor religiilor în una singură, cea a Noii Oridini Mondiale.

Turnurile masonice

De la distanță, Bayterek este încadrat de 2 turnuri, turnurile masoneriei numite Boaz și Jachin. Nu vom intra în amănuntele simbolismului din spatele turnurilor, dar putem presupune că Nazarbayev este „un mason liber acceptat”.

Palatul prezidențial

Așezat într-o poziție impunătoare în cadrul orasului, palatul prezidențial este poziționat la finalul unei rute ceremonial ce pornește cu turnul Bayterek. Un dom mare și voluminos este pus în vârful palatului, reprezentând principiul feminin, în opoziție cu cel falic al turnului Bayterek – principiul masculin. Acest aranjament este prezent în aproape toate orașele importante, inclusiv în Washington sau Paris.

Centrul de distracție Khan Shatyry

Această „ciudățenie” este proiectată, tot de sir Norman Foster (practic el a proiectat întregul oraș). Sub cort, pe o suprafață mai mare de 10 stadioane de fotbal, și conține un parc intern urban, bulevarde pentru cumpărături, piețe și străzi pietruite, un râu pentru bărci, centru pentru cumpărături, locașuri de minigolf și plajă.

S-a spus că această structură este făcută pentru a arăta ca un cort, la paritate cu templul lui Solomon. Aceste locașuri portabile de rugăciune, compuse din corturi, erau folosite de evrei pe timpurile biblice. Inițiații le atribuie acestor așezări vechi înțelesuri ezoterice.

Concluzie

În timp ce membrii elitei mondiale împlinesc condițiile necesare pentru a uni lumea într-un singur guvern, ei împrăștie în întreaga lume simboluri ale puterii lor. Faptul că populația în general nu are nici o idee ce reprezintă aceste structuri, este exact motivul pentru care planurile lor merg atât de departe fără a fi puși la îndoială șau remarcați.

Dar aceste planuri sunt aici de sute de ani. Manley P. Hall a scris în 1918: „Când mulțimea guvernează, omul este condus de ignoranță; când biserica guvernează, este condus de superstiții; iar când statul guvernează, este condus de frică. Înainte ca oamenii să trăiască împreuna în armonie și înțelegere, ignoranța trebuie transformată în înțelepciune, superstiția în credință iluminată, iar frica în dragoste.”

Mulțimea este echivalentă cu democrația, biserica este religie iar statul este echivalent cu țara. Cu alte cuvinte, înainte ca oamenii să trăiască în armonie, trebuie abolită democrația (deoarece masele sunt prea proaste), religiile (pentru că sunt superstiții) și statele (pentru că avem nevoie de un guvern unic).

El continuă: „Guvernul perfect al lumii trebuie construit pe calapodul guvernării divine în care se situează ordinea universului. În ziua în care ordinea perfectă este restabilită, cu pace universală și triumful binelui, oamenii nu vor mai căuta fericirea, căci va izvorî din ei înșiși.”

Per ansamblu sună bine nu? Din păcate când aceasta se va întâmpla, majoritatea populației lumii va fi moartă iar binele va fi pentru elite, nu și pentru omul comun.

Sursa: vigilantcitizen

.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Minunata Românie – Locuri care i-au cucerit pe străini

Împământarea – O procedură uitată