in , , ,

Nobilimea Neagră – Adevărații stăpâni ai lumii

Noua Ordine Mondială a fost planificată cu secole în urmă…

Tot ce știi despre realitatea înconjurătoare e un mare fals. Mare parte din ceea ce ne servește mass-media sunt minciuni și manipulări grosolane. Tot ce se spune „liber” nu este decât rezultatul unui fals care izvorăște dintr-un lung șir de minciuni oficiale.

Cine sunt cei ce formează Nobilimea Neagră?

Oamenii i-au numit „Nobilimea Neagră” datorită cruzimii, lăcomiei și lipsei totale a oricărui atribut moral. Printr-un șir nemăsurat de crime, violuri, răpiri, șantaje, terorism, jafuri și chiar magie neagră, au anihilat orice formă de opoziție pentru a-și atinge scopurile.

Cu trecerea timpului au devenit incredibil de bogați, puternici și influenți iar descendenții acestora dețin și în prezent monopolurile asupra comerțului mondial și sunt adevărații stăpâni.

Autorul Fritz Springmeier, în lucrarea „Bloodlines of the Illuminati”, enumera cele 13 familii care alcătuiesc forul conducător al Nobilimii Negre: Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li (din China!), Onassis, Rockefeller, Rothschild, Russel, van Duyn si casa Merovingiana.

„Nobilimea neagră” sunt familiile oligarhice ale Veneției și Genovei din Italia, care în secolul al XII-lea dețineau privilegiile comerciale (monopoluri). Prima dintre cele trei cruciade, de la 1063 la 1123, a stabilit puterea Nobilimii Negre venețiene și a solidificat puterea clasei dominante bogate.

Aristocrația Nobilimii Negre a obținut un control complet asupra Veneției în 1171, când numirea Dogelui a fost transferată către ceea ce era cunoscut ca Marele Consiliu, format din membrii ai aristocrației comerciale (printre care infama familie de Medici). Veneția a rămas în mâinile lor încă de atunci, dar puterea și influența Nobilimii Negre venețiene se întinde mult dincolo de granițele sale, iar astăzi se simte în fiecare colț al globului.

În 1204, familia oligarhică a împărțit membrii lor în enclave feudale, iar din această epocă datează marea construcție a puterii și a presiunii până când guvernul a devenit o corporație închisă a familiilor Nobilimii Negre.

Mai multe despre acest lucru pot fi gasite în lucrările lui John Coleman, Nobilimea Neagra Demascata în Întreaga Lume / Black Nobility Unmasked World-wide, 1985 și  Conspirators’ Hierarchy: The Story of the Committee of 300, 1992.

Cine sunt aceste familii astăzi!? Ele sunt:

 • House of Bernadotte, Suedia
 • House of Bourbon, Franța
 • House of Braganza, Portugalia
 • House of Grimaldi, Monaco
 • House of Guelph, Marea Britanie (una dintre cele mai importante)
 • House of Habsburg, Austria
 • House of Hanover, Germania (a doua cea mai importanta)
 • House of Hohenzollern, Germania
 • House of Karadjordjevic, Iugoslavia (fosta)
 • House of Liechtenstein, Liechtenstein
 • House of Nassau, Luxembourg
 • House of Oldenburg, Danemarca
 • House of Orange, Olanda
 • House of Savoy, Italia
 • House of Wettin, Belgia
 • House of Wittelsbach, Germania
 • House of Württemberg, Germania
 • House of Zogu, Albania
 • Toate familiile din arborele genealogic Windsor

Toate familiile listate sunt legate de Casa Guelph, una dintre familiile originare ale Nobilimii Negre din Veneția, din care coboară Casa Windsor și astfel, actuala regină a Angliei, Elisabeta a II-a. Familiile Guelph sunt atât de interconectate cu aristocrația germană, prin Casa Hanovra, că ar fi nevoie de mai multe pagini pentru a menționa toate conexiunile lor. Aproape toate casele regale europene provin din Casa Hanovra și, astfel, din Casa Guelph – Nobilimea Neagră.

Un exemplu: regele britanic hanovrian George I a venit din Ducatul de Luneburg, o parte din nordul Germaniei, care fusese guvernată de familia Guelph încă din secolul al XII-lea. Astăzi Guelphs (Windsorii) domină piața de materii prime și de ani de zile au stabilit prețul aurului, o marfa pe care nici nu o produc și nici nu o dețin.

Casa Windsor controlează de asemenea prețul cuprului, zincului, plumbului și staniului. Nu este un accident că principalele burse de mărfuri se află în Londra.

Printre marile companii conduse de familiile Nobilimii Negre se află Brithish Petroleum, Lonrho, Oppenheimer, Philbro și multe altele.

O altă familie a Nobilimii Negre sunt Grosvenorii din Anglia. Timp de secole, această familie a trăit, ca majoritatea familiilor europene, din închirieri. Astăzi familia deține cel puțin 300 de acri de teren în centrul Londrei. Terenul nu este niciodată vândut, doar arendat printr-un contract de închiriere de 39 ani – chiria terenului de mijloc. Piața Grosvenor, în care se află Ambasada americană, aparține familiei Grosvenor, la fel ca și Piata Eaton. Apartamentele din Eaton Square sunt închiriate între 25.000 și 75.000 de lire pe lună (nu se includ aici costurile de întreținere). Acest lucru vă va oferi o idee despre bogația imensă de care familiile Nobilimii Negre se bucură.

Tot ei sunt fondatorii societăților secrete moderne ale zilelor noastre, de la care provin toate celelalte care sunt legate de Illuminati: Comitetul celor 300, Clubul de la Roma, CFR, RIIA, Bilderberg, Round Table…

Puterea și controlul lor absolut sunt clare… ne îndreptăm cu pași repezi spre Noua Ordine Mondială.

Sursa: mixdecultura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Propolis – Un veritabil antibiotic natural

Dolarul și Euro – Colapsul este iminent