in , , , ,

Zone cu mare încărcătură spirituală în România

Conexiuni cu divinitatea…

Este Tibetul leagănul spiritualității sacre? Astăzi, Tibetul este un teritoriu devastat din punct de vedere al spiritualității. Contextul politic a determinat acest lucru.

Există multe alte zone, de o spiritualitate sacră, care rămân misterioase și de neînțeles pentru mulți dintre noi, mult mai apropiate, pe care nu le cunoaștem sau le ignorăm.

România are astfel de locuri, necunoscute, ascunse, care ne pot pune în comunicare cu cele mai profunde legături ale spiritualității. Comunicarea cu sacra lume a Shambalei se poate face de aici, din România.

Sarmisegetuza

Proiecția în timp, în cazul nostru, în trecut, se poate realiza în cel mai puternic centru spiritual din România, care este Sarmisegetuza. Sarmisegetuza mai este numită și Soarele de andezit, sau discul solar.

Există în această zonă o forță solară excepțională, care este pusă în evidență prin mărimea și grandoarea sanctuarului dacic, dar și prin poziționarea acestuia. O simplă atingere a pietrelor care formează discul solar și se simte comunicarea cu sacralitatea.

Sfinxul din Bucegi

Este un alt loc plin de energie, care antrenează forțe spirituale puternice. Se spune că Sfinxul este o creație a naturii, sau… poate nu. În vârful Sfinxului, se găsesc pietre care sunt total diferite de roca din care s-a format Sfinxul.

Acestea sunt similare ca structură cu rocile din Gizeh, Egipt. Sfinxul este considerat un semn al Soarelui, un spirit uriaș. Nu se cunosc date despre modul în care pietrele de pe capul Sfinxului au ajuns în România, ele fiind unice, asemenea tip de roci nefiind întâlnite în structura muntoasă din România.

Cu siguranță, ele au fost aduse și așezate în acest loc de o forță sau o mână umană sau non-terestră.

Vârful Omu

Denumit și axa lumii sau ombilicul Pământului, locul unde se îmbină lumina cu Soarele.

Zona a fost asemuită cu un cristal care purifică mentalul. Se spune că Vârful Omu este muntele ritualurilor solare, soarele fiind puterea supremă care dă energie acestei zone.

Peștera Ialomița

Întunericul este de această data forța care dă sacralitate locului. Nu întâmplător, în apropiere este o mănăstire, un loc binecuvântat. Întunericul este o forță vie, caldă, care paradoxal, după câteva minute de întuneric, dă lumină.

Barierele dintre om și sacralitate cad una câte un, întunericul dând naștere, în profundul peșterii, la o lumină caldă și odihnitoare. Se spune că, în interiorul peșterii oamenii au avut parte de proiecții astrale, fenomene unice și misterioase.

Histria

Este locul unde se spune că poți admira un straniu joc al luminilor.

Ca și Sarmisegetuza, cetatea Histria a fost un loc în care Soarele a guvernat. Toată civilizația acestei zone este legată de Soare. În jocul de lumini are loc o simbioză a fizicului cu mentalul, a lumii reale cu o lume invizibilă.

Merită să poposiți în aceste locuri și să trăiți experiențe unice, de neuitat.

Sursa: efemeride

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Minuni antice inexplicabile

Marginea Pământului în scrierile antice