in , ,

Misteriosul obiect descoperit pe fundul Mării Baltice

Anomalie sau UFO !?

Echipa suedeză de căutători de relicve şi comori subacvatice „Ocean X Team”, al cărui conducător este Dennis Asberg, a făcut furori în vara anului 2011 când a descoperit accidental pe fundul Mării Baltice, la o adâncime de 120 de metri un obiect misterios.

Au fost căutate surse de finanţare pentru o cercetare temeinică a anomaliei care a fost înregistrată, însă este lesne de înţeles că fondurile s-au lăsat mult aşteptate, întrucât interesul comunităţii ştiinţifice şi mai ales a grupării oculte a „Illuminati” este acela de a bloca orice ştire sau descoperire de acest gen pentru publicul larg.

Cu toate acestea au fost înregistrate progrese şi, graţie explorării cu un mini-submarin adecvat şi analizei rocilor de pe obiect şi din jurul acestuia, proiectul a continuat şi s-au făcut paşi în descifrarea misterului său.

Rocile ce acoperă obiectul s-au dovedit a fi din granit roşu, din perioada ultimei glaciaţiuni. În opinia lui Dennis Asberg, atunci când gheaţa s-a topit, rocile au căzut pe obiectul respectiv. Aceasta înseamnă că obiectul însuşi este acolo de mai mult de 140 000 de ani…

Misterul se adânceşte însă şi mai mult datorită unor afirmaţii criptice pe care Dennis Asberg le-a postat pe pagina lui de Facebook, pe 16 septembrie 2012. În acea postare el răspunde la cea mai frecventă întrebare care i s-a pus în ultima perioadă – dacă a descoperit un OZN. Asberg spune că nu poate afirma aşa ceva deocamdată, dar… afirmă cu toată hotărârea că acum este convins că nu suntem deloc singura specie inteligentă din Univers.

Examinarea recentă a obiectului de pe fundul mării a arătat existenţa unei găuri mari, cu diametrul de doi metri, în zona lui centrală, precum şi faptul că obiectul nu este prins sau ancorat de sol. Asberg declară: „Am descoperit că obiectul este separat de fundul oceanului şi că în realitate el este aşezat pe un fel de postament. Ne-am dat seama de aceasta atunci când am investigat obiectul cu ajutorul robotului ROV. Se poate astfel observa cu uşurinţă că fundul mării şi obiectul sunt separate.”

Din păcate, materialul din care este alcătuit obiectul este prea tare, astfel încât nu s-a putut lua nicio mostră din el până acum. Cu toate acestea s-au colectat câteva roci care au fost aşezate pe obiect şi în jurul acestuia, pentru analize.

În aceeaşi regiune, echipa de cercetători a mai descoperit multe roci negre, ca o magmă arsă, care înconjura obiectul. Teoria este că obiectul trebuie să fi atins iniţial o temperatură foarte înaltă pentru a putea vitrifica în acest fel rocile. Mai mult decât atât, Dennis Asberg pune încă o dată gaz pe foc: „Când am privit imaginile oferite de robotul care filma, acestea apăreau ca fiind relativ stranii, pentru că în faţa ochilor noi aveam atunci imaginile unui obiect ce fusese în mod evident proiectat şi apoi realizat tehnologic; puteam vedea acele unghiuri de 90 de grade ale unor părţi ca nişte aripi ale obiectului.”

În aceste condiţii, nu este deloc de mirare de ce cabala masonica nu doreşte expunerea adevărului; vorbim despre o relicvă veche de 140 000 de ani! Conform versiunii „istoriei” oferită de ştiinţa contemporană, pe atunci hominizii abia se ridicau în două picioare prin junglă, sărind din copac în copac…

Sursa: edituradaksha

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Uriașii din România – Secret de stat

Minunata Românie – Peștera labirint din Dobrogea