in , , , ,

Misterioasele piramide

Și efectele lor…

În ultimele două decenii, unii oameni de știință au studiat fluctuațiile câmpurilor informaționale și energetice ale formelor piramidale. În particular, în apropiere de Moscova au fost construite 2 piramide din fibră de sticlă cu înălțimile de 22 respectiv 44 m, în construcție nefolosindu-se nici un fel de metal. Grosimea pereților piramidei de 22 m este de 36 cm, a celei de 44 m având 70 cm, iar greutatea lor este aproximativ între 25 și 55 de tone.

După cum se știe, la marea piramidă a lui Kheops, raportul între bază și înălțime este egal cu π/2. La piramidele din sticla, acest raport este de aproximativ 3 ori mai mic, respectiv 0,5. Numărul π a fost aplicat piramidelor egiptene cu mult înainte de a-l descoperi Pitagora. Egiptologii au făcut progrese mari în a înțelege stilul de viață și  gândirea anticilor egipteni, căutând să penetreze secretele proporțiilor și formelor piramidelor. Egiptologul Stephen Mehler afirmă că egiptenii au folosit termenul Per-Neter  în loc de  piramidă, însemnând Casa Naturii (neter în egipteană înseamnă natură, în latină – natur), sau Casa Energiei, iar scopul Marii Per-Neter a fost de a genera, transforma și transmite energie.

Diferite echipe ale Academiei de Științe rusești au efectuat diferite experimente în piramide. Vom enumera trei dintre cele mai elocvente:

1. Profesorul S.M. Klimenko și medicul D.N. Nosik de la Institutul de Virusologie Ivanovsky din Moscova ( Ivanovsky Institute of Virology, Russian Academy of Medical Sciences, Moscow) au studiat efectele câmpului piramidal în activitatea antivirală a imunoglobulinei. Obiectul cercetării a fost venoglobulina – un preparat de imunoglobulină polivalentă folosit în infuziile intravenoase având la bază imunoglobulina G. Pentru a determina activitatea antivirală a imunoglobulinei, au folosit virusul encefalomiocarditei șoarecilor. Activitatea antivirală a medicamentului este definită de capacitatea sa de a proteja celulele unei  persoane de efectul citopatic al virusului. În acest studiu, venoglobulina a fost diluată în apă distilată în două concentrații: 50 µg/ml și 0,5 µg/ml. Alicotele de venoglobulina au fost depuse în piramidă cu 24 de ore înaintea contaminării cu virusul encefalomiocarditei șoarecilor. S-a constatat că venoglobulina în concentrație de 50 µg/ml a inhibat dezvoltarea virusului, aproximativ de trei ori mai puțin decât ar fi fost în mod natural.

2. Dr. N.B. Egorova de la Institutul Mechnikov (Mechnikov Research Institute for Vaccines and Sera, Moscow, Russia) a studiat efectul piramidei asupra reacției organismelor vii la contaminări. În acest experiment, șoarecii au fost contaminați cu tulpina 415 a Salmonellei typhimurium. S-a stabilit că șoarecii care au fost supuși efectului de piramidă au avut șanse de supraviețuire mult mai mari față de cei care nu au fost expuși. La doze mici, au supraviețuit 60% din șoarecii  expuși față de 7% din cei neexpuși, iar la doze mari, 30% față de 3%. În alt experiment, șoarecii au fost expuși la substanțe cancerigene. Șoarecilor care au băut apă ținută în piramidă le-au apărut mult mai puține tumori decât celor care au băut apă obișnuită.

3. Dr. Efimovich Alexander Golod, directorul general de la NPO Gidrometpribor din Moscova împreună cu alți cercetători au efectuat următoarele experimente:

  • Iarna, timp de 3 luni, în interiorul piramidei au plasat apă distilată în vase de plastic. Apa a congelat, păstrându-și fluiditatea chiar și la -38°C. La fel și apa minerală din sticlele de plastic. Când sticlele au fost agitate, apa a început să se cristalizeze și în scurt timp s-a transformat în gheață.
  • În 1997, inele de granit și cristal care au fost supuse efectului de piramidă au fost difuzate în toată regiunea Moscovei. Până în 1999 s-au făcut aproximativ 40 de inele de acest tip, fiecare având între 50 și 300 de roci și greutatea de la 20 până la 200 kg. Se spune că șansele de aparițe a unei epidemii în regiunea Moscovei  sunt minime datorită protecției acestora. 
  • S-a constatat că pe o rază de 150 km în jurul piramidei ionizarea aerului este mult mai mare.
  • Lângă o sondă de petrol a fost instalată o mică piramidă. După câteva zile s-a constatat că vâscozitatea petrolului a scăzut cu 30%, marindu-se astfel capacitatea de extracție a țițeiului. Academia Gubkin din Moscova a confirmat aceste schimbări.
  • Înainte de însămânțarea a zeci de mii de hectare cu 20 de tipuri diferite de culturi, semințele au fost ținute câteva zile în piramidă. În toate culturile, creșterea a fost de 20-100% mai mare decât a celor cu semințe neexpuse efectului de piramidă. Rezultate similare au fost observate și atunci când s-au așezat în jurul culturilor pietre mici care au fost ținute în piramidă.

Se pare că civilizatiiile care au existat înaintea noastră cunoașteau puterea acestor structuri, ele fiind prezente peste tot în lume, nu doar în Egipt.

Sursa: Blog templulsecretelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Cutia cu metafore – Fiul

Video-ul muzical de Duminică