in ,

Vampirismul bioenergetic și psihic

Oameni între oameni…

Vibrând energie, unii oameni aduc confort și liniște în jurul nostru, aceștia fiind ori „donatori” de energie ori aproximativ egali din punct de vedere energetic cu noi. Alții, ne stresează, ne epuizează de energie, debilitându-ne fizic și psihic, ei  fiind de fapt „vampiri” bioenergetici sau psihici. Aceștia sunt persoane sărace în resurse energetice care tind să absoarbă energia celorlalți pentru a se echilibra energetic, cauzând extenuarea fizică și psihică sau chiar îmbolnăvirea inexplicabilă a victimelor. Chiar dacă interacțiunea cu ei durează doar câteva minute, efectele acesteia pot fi resimțite câteva zile.  

Cum acționează acești „vampiri” 

Ați fost vreodată la vreo conferință și ați rămas fascinați de orator? Această persoană care se adresează unei mulțimi care nu face altceva decât să o asculte și să creadă tot ceea ce spune este un vampir bioenergetic și psihic. În aceeași măsură, același orator poate cădea victima „vampirismului” aceleiași mulțimi sau a altor „vampiri” în alte circumstanțe; nimeni nu este invincibil. 
Dacă ați mers în vizită la cineva, sau o persoană v-a vizitat, ați simțit că sunteți obosiți brusc, fără motiv, că aveți amețeli, tensiuni musculare, grețuri, dureri instantanee de cap sau migrene deși nu ați consumat nici o picătură de alcool? 

Transferul de energie poate fi și indirect, de la distanță, printr-o simplă convorbire telefonică. De câte ori v-ați simțit extenuați după o discuție cu o persoană insistentă, care nu spune nimic interesant?

Personalitățile „vampirilor”:

  • Agresivul: intimidant, domină prin forța fizică, autoritar, cu voce deranjantă, puternică, constant nervos, furios și recalcitrant, veșnic nemulțumit. În momentul când reușește să genereze frică și anxietate în jurul său, va absorbi  energia victimelor. 
  • Victima sau „firavul”: pesimist, întotdeauna cu o expresie facială îngrijorată, suspină, tremură și plânge frecvent, dramatic, vulnerabil, atrage persoanele care-l compătimesc. Are un comportament convingător, vorbește mult, se scuză des și explică repetat același subiect, încercând întotdeauna să rezolve probleme cu care nu are nici o conexiune.   
  • Anchetatorul: critic, ostil, sceptic, sarcastic, manipulator, enervant, perfecționist, vigilent, subminează moral orice activitate sau intenție, punându-le întotdeauna sub semnul întrebării. Cu cât se fac mai multe eforturi de a-i demonstra contrariul, cu atât i se trimite mai multă energie. 
  • Acuzatorul profesionist: are întotdeauna o atitudine de atac, reacționează exagerat și începe adevarate cruciade în căutarea vinovaților pentru acțiunile pe care el însuși le generează. Tinde să fie agresiv verbal și abuziv, familia sa fiind principala victimă. 
  • Regele dramei:  începe fiecare discuție cu „Nu știi ce mi s-a întâmplat acum!”. Trăirile sale sunt întotdeauna la extreme, pozitive sau negative, alimentându-se din emoțiile intense generate de experiențele sale. 
  • Distantul: este captiv în lupta sa interioară, între temeri și îndoieli fără rezolvare. Solitar, păstrează distanța de frica celor care ar vrea să se impună, nu caută niciodată ajutor, crede că problemele trebuie să și le rezolve sigur. În general, problema sa este generată de o carența (bani, prieteni, contacte sociale, familie). Nu este niciodată disponibil, nu cooperează, respinge orice apropiere. Atrage prin personalitatea misterioasă și inaccesibilă. 
  • „Moara-stricată” sau vorbarețul: cu voce puternică, deseori „ascuțită”, egocentric, incapabil de a asculta și pe altcineva, folosindu-și apropiații ca spectatori ai monologurilor sale interminabile.

Metode de evitare a vampirismului

Ideal ar fi să evităm pe cât posibil persoanele care ne afectează la nivel psihic și bioenergetic. Dacă suntem în imposibilitatea de a face acest lucru, atât cristalele de cuarț purificate și programate, cât și cristalele de turmalină sunt la fel de eficiente pentru a preîntâmpina furtul de energie. 

Sursa: Blog templulsecretelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Druizii – Înţelepţii unui popor misterios

Indicii ale Pământul Plat – Episodul 9: Spectacol de magie