in , , ,

Secretele ascunse ale banilor – Episodul 4: Cea mai mare înșelătorie

Bani și finanțe pe înțelesul tuturor…

„Cea mai mare înșelătorie din istoria omenirii” de mai sus, este cel de-al patrulea episod din „Hidden Secrets Of Money / Secretele ascunse ale banilor”, serie prezentată de renumitul investitor Mike Maloney.

Cei mai mulți oameni simț în adâncul lor că ceva nu este în regulă cu economia mondială, dar puțini știu despre ce este vorba. Au dispărut zilele în care o familie poate supraviețui dintr-un singur salariu, dar doar unul dintr-un milion înțelege de ce.

În episodul de azi aflăm cine deține banca centrală americană/FED (identică cu BNR) și cum funcționează. Ești pe cale să înveți unul dintre cele mai mari secrete din istoria lumii, un secret care are efecte uriașe pentru toți cei care trăiesc pe această planetă. Dacă destui oameni îl învață, va schimba lumea… pentru că vor schimba sistemul.

Puterile din umbră care conduc lumea NU vor să știți despre acest lucru, deoarece acest sistem este ceea ce i-a menținut în vârful piramidei financiare în ultimii 100 de ani.

Pentru a afla despre aur și argint, banci centrale, cicluri de avere, deficit, istorie monetară, crize financiare, plafonul îndatorarii publice și multe altele, abonați-vă la canal sau urmăriți articolele – vor fi adăugate în cel mai scurt timp, traduse în limba română sau, în limba engleză, întregul playlist poate fi accesat aici.

Link video: Bitchute

Sursa: YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Manipularea omenirii – Nu vă mai uitați la televizor

Indicii ale Pământul Plat – Episodul 3: Cartografii lumii