in , , , ,

Doctrina Luciferiană / Satanistă promovată în cultura occidentală

Întunericul acaparează lumea…

Probabil aţi auzit, printre sutele şi miile de melodii pe care le ascultaţi, mai noi sau mai vechi, un mesaj care se tot repetă sub diverse forme: „fă tot ce vrei” (do what you want), „fac tot ce vreau” (do whatever I want), „ascultă-ţi inima” (listen to your heart), „fă ceea ce simţi” (do what you feel) etc. Aceste mesaje sunt prezente şi în filme, cărţi sau sub alte forme de comunicare culturală fiind răspândite în întreaga lume.

Această idee, de a ţine cont numai de propria voinţă şi de a nu-ţi păsa deloc de consecinţele acţiunilor tale faţă de ceilalţi, promovată intens în ultimele decenii, nu a apărut din întâmplare şi este de fapt o adaptare a legii fundamentale „The Law Of Thelema” postulată de Aleister Crowley în lucrarea sa de bază, „The Book Of Law / Cartea Legii”, un fel de biblie satanistă. În forma sa originală acestă lege sună cam aşa: „Do What Thou Wilt Shall Be The Whole Of The Law / Fă ceea ce vrei, asta să fie toată Legea”.

Aleister Crowley a fost un ocultist şi un teoretician al ştinţelor ezoterice, devenit celebru la începutul secolului XX şi este considerat ca fiind părintele satanismului modern. Crowley pretinde că învăţătura i-a fost transmisă în 1904 de însuşi zeul egiptean Horus, în timpul unei călătorii la Cairo, prin intermediul soţiei sale folosită ca medium.

Ideile lui Crowley au stat la baza mişcării hippie din anii 60, care au dus la celebra „revoluţie sexuală”, generalizarea consumului de droguri, homosexualitatea şi alte lucruri degenerative – toate văzute ca o expresie a libertăţii individuale. În acea perioadă au pătruns în divertisment, și în special în muzica pop/rock, simbolistica ocultă, elementele de magie neagră, mesajele sataniste şi anarhiste, toate acestea pe fondul unor sonorităţi tot mai agresive.

Adepţii acestei ideologii consideră că omul este pentru sine propriul Dumnezeu şi de aceea singura care contează este voinţa proprie. Această concepţie este de fapt o interpretare greşită a unor doctrine religioase orientale cum ar fi budhismul şi hinduismul, iar scopul ei este opoziţia totală cu religia creştină care presupune smerenia, supunerea faţă de un Dumnezeu exterior şi iubirea faţă de aproape. Datorită faptului că omul se consideră egal cu Dumnezeu, această filosofie este de natură luciferiană, deci satanistă.

Rezultatele se văd foarte bine azi în întreaga lume: războaie interminabile, inechitate şi polarizare socială, ură, nebunie, dezbinare, anarhie, crize economice, lăcomie nemăsurată, violenţă generalizată. Departe de a deveni zei, mulţi dintre indivizii care au adoptat și promovat ideologia satanistă au sfârşit jalnic: fie în spitale de psihiatrie, fie au murit din cauza abuzului de droguri şi alcool, fie şi-au găsit sfârşitul în accidente violente de maşină. Satana nu-şi cruţă nici măcar adepţii! 

Societatea umană este un organism viu, în care fiecare individ este legat de ceilaţi şi are un rol stabilit în cadrul acestui sistem. Legea universală este iubirea, nu voinţa individuală! Dacă fiecare doreşte să facă doar ceea ce vrea el, ignorând restul, acest lucru nu poate duce decât la dezorganizare, disoluţie, anarhie şi în final moarte.

Atașat articolului un scurtmetraj despre doctrina luciferiană/satanistă, cu William Cooper – un războinic pentru dreptate și adevăr.

Link video: Bitchute

Sursa: YouTube & Blog dantanasescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

„Visul American” – Banii și cum funcționează sistemul bancar

Adevărul te va elibera – Episodul 1: De ce este ascunsă istoria !?