in , , , ,

Adevărul te va elibera – Episodul 1: De ce este ascunsă istoria !?

Matrix-ul realității noastre…

În privința vechimii omului pe Pământ, lucrurile sunt încurcate. Savanții au stabilit, în baza teoriei evoluției speciilor elaborată de Charles Darwin și a unor fosile cu valoare documentară îndoielnică, că vechimea omului pe Pământ este de aproximativ 200.000 de ani. Însă, de-a lungul secolelor, cercetătorii au găsit oase şi artefacte ce dovedesc că oamenii moderni au existat de milioane de ani… deci dacă nu am evoluat din maimuţe, atunci de unde am venit?

O mulțime de artefactele preistorice care vin în contradicție cu știinţa instituţionalizată sunt, ca să folosim un eufemism, ignorate. În realitate sunt distruse sau în cel mai fericit caz sunt ascunse de ochii celorlalți semeni, în depozite secrete. 

Putem recomanda în acest sens o carte minunată „Arheologia interzisă – istoria ascunsă a rasei umane” de Michael Cremo şi Richard L. Thompson, tradusă în peste 13 limbi şi vândută în peste 200.000 de exemplare. Cartea a şocat lumea ştiinţifică cu cantitatea masivă de dovezi în favoarea vechimii extreme a oamenilor – sute de anomalii din consemnările arheologice care contrazic teoria prevalentă şi arată cum aceaste dovezi au fost sistematic „filtrate“ şi eliminate.

Până obtineți cartea, destul de rară, vă invităm să urmăriți un video despre istoria ascunsă accesând link-ul de mai sus.

Link video: Bitchute / Rumble

Sursa: YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Doctrina Luciferiană / Satanistă promovată în cultura occidentală

Puterea conștiinței și legătura cu Divinitatea