in , , , ,

Iarna Demografică – Declinul umanității

Încă un adevăr incomod ascuns…

Este surprinzător faptul că scăderea natalității este ceva rar discutat, mai ales când economiile globale precum cele din Statele Unite și Europa sunt pe cale să eșueze.

Până în 2050, demografii estimează că populația globală va scădea pentru prima dată în istorie. Generațiile tinere vor fi tot mai împovărate în susținerea generațiilor de seniori, forța de muncă va continua să se micșoreze iar economiile vor suferi tot mai multe recesiuni.

Dar asta nu e bine!? Nu este suprapopularea o problemă reală? După vizionarea acestui film, veți gândi altfel. Declinul populației și cauzele sale sunt adevăratele „adevăruri incomode”.

Documentarul include experți în demografie și economie, chiar și câștigători ai Premiului Nobel, care sunt cu toții de acord că problema economică numărul unu este scăderea drastică a nașterilor iar paranoia suprapopulării este un mit.

„Societatea trebuie să se trezească și pună mai multă valoare pe familie… Există speranță atât timp cât vedem familia ca temelie [a societății – n.a.]”, spune Gary Becker, laureat al Premiului Nobel din 1992 în economie.

Link video: Bitchute

Sursa: YouTube

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Pământul Plat – Scrisoare deschisă către Neil DeGrasse

„Visul American” – Banii și cum funcționează sistemul bancar