in , , , ,

Brevet – Televizorul, telefonul mobil și PC-ul nu sunt ceea ce crezi

Programare si control mental…

De când s-a inventat televiziunea s-a știut de efectele ei nocive asupra oamenilor, atât fizice, dar mai ales subtile. Această tehnologie a ușurat munca „stăpânilor noștri” în manipularea și controlul maselor de oameni.

Un brevet din SUA,  arată modul în care TV și monitoarele de calculator pot fi folosite pentru a manipula sistemul nervos / creierul uman. O formă de control al minții prin intermediul televizorului nostru, expus public pentru ca toată lumea să vadă este brevetul  # US 6506148 B2 intitulat „Sistem de manipulare nervoasă prin câmpuri electromagnetice ale monitoarelor”:

  • manipularea pulsatorie a sistemelor nervoase
  • manipulare magnetică de la distanță a sistemelor nervoase
  • manipulare acustică subliminală a sistemelor nervoase
  • metodă și aparatură pentru memorare asociativă
  • generator electric de câmp striat pentru manipularea sistemului nervos
  • manipularea sistemului nervos prin câmpuri electrice

Tehnologia prezentată în brevetul de mai sus datează de câteva decenii. Vă puteți imagina cât de departe sunt în prezent aceste tehnologii secrete de control ale minții dezvoltate de complexul militar!? Telefonul și diversele gadget-uri fac parte din această categorie de monitorizare și contol. De exemplu, în era Covid-19, telefoanele sunt folosite de diverse guverne pentru monitorizarea „distanțării sociale”. Oare ce altceva se mai monitorizează!?

Manipularea omenirii este văzută din timpurile cele mai îndepărtate și prevesteau răul pe care-l vom accepta în casele noastre cu bună ştiinţă: „Va veni o vreme când diavolul va intra în casele oamenilor într-o cutie, iar coarnele le va pune pe casă. Cutia asta va lua locul icoanelor de pe pereti și le va vorbi oamenilor, iar oamenii vor fi foarte ascultători” Sf. Cosma Etolianul.

Scurtmetrajul vă va deschide ochii în ceea ce privește aceste tehnologii.

Link video: Bitchute / Rumble

Sursa: YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Video-ul muzical de Duminică

Pământul Plat și minciunile NASA – Conspiracy Music Guru