in , , ,

Introducere / explicație rapidă a teoriei Pământului Plat

Cu David Weiss…

Fiind învățați de mici cu doctrine în care se propovăduiește doar „adevărul” elitei, milioane de persoane cred astăzi că pe aceasta minge sferică, ușor turtită la poli, oamenii din emisfera nordică merg normal, cei din emisfera sudică merg cu capul în jos, iar cei de la ecuator merg perpendicular pe Pământ. Tot din acesta cauză se crede că apa, neînvinsă încă de nimeni, poate să fie țintuită pe această minge, de o forță nevăzută numită gravitație.

Cum este posibil ca în Australia, tot ceea ce cade, în loc să se împrăștie în aer, cade la loc pe Pământ? Cum se face că nimeni nu ține cont de curbura Pământului atunci când se fac proiecte pe suprafețe mari? De ce negăm cu ipocrizie că orizontul nu este drept ca în palmă, deși îl vedem în fiecare zi? De ce toate zborurile se fac prin partea de nord a Pământului? Cum putem să credem că un avion aterizează pe o suprafață care se mișcă cu 1700 km/ora fără să se facă țăndări?

În video-ul din acest articol veți găsi o introducere/explicație rapidă în teoria Pământului Plat cu David Weiss, al cărui canal YouTube îl puteți găsi aici.

Link video: Bitchute / Rumble

Sursa: YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Petrolul – Nu provine din materie organică și nu se epuizează !

Îmi amintesc de viața simplă…