in , , , , ,

Războiul – Discursul unui veteran din Irak: minciuni, profit și sânge nevinovat

Ajunge! Să spunem stop războaielor!

„Războiul este un jaf. A fost dintotdeauna. Este probabil cel mai vechi, cel mai profitabil și cu siguranță cel mai vicios…Este singurul în care profiturile sunt calculate în dolari iar pierderile în vieți… Există doar două motive pentru care ar trebui să fiți rugat să vă oferiți tinerii voștri. Unul este apărarea caselor noastre. Cealălalt este apărarea Constituției și, în special, dreptul de a ne închina lui Dumnezeu așa cum considerăm de cuviință. Orice alt motiv avansat pentru uciderea tinerilor este pur și simplu o abominație.” – General Major Smedley D. Butler, cel mai decorat soldat din SUA, autorul cărții „War is a Racket / Războiul este un jaf”.

Înainte de a alege să mergi la război, gândește-te la motivele din spatele acestuia și mai ales cine are de câștigat de pe urma sa. Înainte să accepți ordine care sunt împotriva umanității, gândește-te că va trebui să trăiești cu consecințele lor întreaga ta viață, iar într-o zi vei da socoteală.

Videoclipul prezintă discursul unui veteran al războiului din Irak, pornit bazându-se pe minciuni, continuat pentru profit și plătit cu sângele a milioane de oameni inocenți.

Link video: Bitchute / Rumble

Sursa: YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Bolile cronice și soluția prin alimentație – Partea I

Cartea lui Enoch – Începuturile păcatului