in , , , ,

Dezastrele aduse umanității de Darwinism

Suferințe de neînchipuit…

Darwin și-a dezvăluit părerile în Anglia, în 1859, prin publicarea cărții sale „The Origin of Species / Originea Speciilor”. Cartea lui Darwin a fost în realitate o versiune detaliată a mitului evoluției, introdusă inițial de vechii sumerieni. Teoria sa susținea că toate speciile au izvorât din întâmplare dintr-unstrămoș comun care a apărut în apă, la fel, tot din întâmplare.

Biochimia a dezvăluit că viața este prea complexă pentru a fi apărut din întâmplare așa cum susținea Darwin. S-a înțeles că formarea aleatorie a celei mai simple molecule de proteine ​​este imposibilă, cu atât mai puțin o celulă vie în sine. Pe de altă parte, anatomia a arătat că ființele vii au design-uri distincte și deci, au fost create separat.

Pe scurt, teoria lui Darwin nu avea o bază științifică. Cu toate acestea, teoria a obținut rapid sprijin politic, deoarece a furnizat o așa-numită „bază științifică” pentru puterile dominante ale lumii din secolul XIX.

Documentarul din acest articol, prezintă un aspect al teoriei evoluției care a rămas până acum ascuns. El dezvăluie legăturile ideologice dintre darwinism și ideologiile totalitare precum fascismul și comunismul. Veți vedea roadele darwinismului în perioadele de conducere ucigătoare ale lui Hitler, Stalin sau Mao.

Link video: Bitchute

Sursa: YouTube

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Pământul Plat – Simplificat și explicat pe înțelesul tuturor

Bolile cronice și soluția prin alimentație – Partea II