in , , , , ,

Cartea lui Enoch – Începuturile păcatului

Și îngerii decăzuți…Nephilimii

Într-un articol precedent vorbeam pe scurt despre Enoch și îngerii decăzuți, prezentați de către profet în „Cartea Veghetorilor”. Astăzi vă punem la dispoziție întreaga carte a lui Enoch sub formă audio, carte condamnată şi interzisă de către Vatican deoarece, se pare că reprezintă o ameninţare la adresa religiei creştine instituţionalizate.

Cartea este compusă din cinci cărţi biblice: „Cartea Veghetorilor”, „Cartea Pildelor”, „Cartea Luminătorilor Cereşti”, „Cartea Fantasmelor din Vis”, „Epistolele lui Enoh” şi „Concluzia lui Enoh”.

Profetul Enoch, fiul lui Iared şi tatăl lui Matusalem, a trăit 365 de ani în adoraţie deplină faţă de Dumnezeu. Despre el se spune că „a umblat cu Dumnezeu” până la sfârsitul zilelor sale. „Prin credinţă, Enoch a fost luat de pe pământ ca să nu vadă moartea, şi nu s-a mai aflat, pentru că Dumnezeu îl strămutase, căci mai înainte de a-l strămuta, el a avut mărturie că a bineplăcut lui Dumnezeu.” (Evrei 11,5). Se spune că ar fi fost transformat mai apoi în Arhanghelul Metatron.

Link video: Bitchute / Rumble

Sursa: YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Războiul – Discursul unui veteran din Irak: minciuni, profit și sânge nevinovat

Cutia cu metafore – Povestea magului