in , , ,

Totalitarism – Nașterea statului polițienesc global

Noua Ordine Mondială… sclavia umanității

„Un singur guvern mondial, o singură monedă și o singură religie, sub o oligarhie permanentă, nealeasă de popoare, care se alege singură din cercurile ei, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu.” – John Coleman, fost ofițer MI6 în cartea „Ierarhia conspiratorilor – Comitetul celor 300”.

În ultimii ani în mass-media oficială, o idee s-a propagat destul de repede și a fost asimilată de către majoritatea oamenilor – globalizare. Cu toate că majoritatea oamenilor au fost manipulați să creadă că aceasta uniune a tuturor popoarelor e benefică pentru toata lumea, sunt mulți cei care văd poza de ansamblu și scenariul ce se pune în practică zi de zi, fără ca noi, oamenii obișnuiți, să realizăm scopul în sine. Acești oameni sunt marginalizați și ridiculizați la extreme doar pentru că prezintă o realitate paralelă a lumii în care trăim. În faimosul roman „1984”, George Orwell prezenta în detalii un guvern ce va avea controlul absolut asupra oamenilor, un guvern ce nu se va mulțumi cu aprobarea din partea populației ci va dori ca populația să creadă ceea ce puterea îi spune că e adevărat.

Însă ce urmăresc elitele? În ultimii ani, unii scriitori au ales să „denunțe” un sistem ce pare că ne conduce spre un stat de tip Orwellian – Phillip Marshall, William (Bill) Cooper, Jim Keith, Kenn Thomas, Gary Webb, Timothy Green Beckley, Jan van Helsing, Tim Swartz, David Icke, Alex Jones, sunt doar câteva nume care au avut curajul să dezvăluie planurile secrete ale elitelor, unii chiar pierzându-și viața în urma dezvăluirilor.

Agenda elitelor presupune:

 • un guvern mondial dominat de către o mică elită
 • o monedă unică electronică cu ideea de a diviza lumea în două clase : stăpâni și sclavi
 • reducerea drastică a populației pentru a ne controla mai ușor și a administra resursele naturale
 • implantarea în fiecare persoană a unui cip cu informații biometrice – datele sale și banii electronici care îi deține – control total

Planul elitelor are mai multe direcții

Colapsul economic:

„Criza este o modalitate de jaf. Atunci când cineva dă faliment, altcineva caștigă din asta.” – Dmitri Smirnov, economist. Începută deja de câțiva ani, frica perpetuă de criza economică ce se tot anunță („resetarea” cum spune LaGarde, fosta șefă FMI), face jocul marilor corporatiști – multe din ele au înregistrat creșteri economice tocmai datorită crizei, iar oamenii de rând și-au pierdut economiile și locul de muncă.

 • În Europa e generată ideea că nici o țara nu va putea supraviețui singură. Guvernul european stabilit va avea puteri din ce în ce mai mari, diminuând suveranitatea națională; țări ca Grecia și Cipru au fost date deja ca exemple în caz de nesupunere. Funcțiile publice ale statului se vor privatiza iar corporațiile se vor contopi cu statul – fascism. Apar liderii manipulați din umbră de către corporații și care se vor declara contra sistemului oferind soluții pentru a da o iluzie de regenerare economică și speranță. Guvernul european se va umple de tehnocrați care înlocuiesc încet dar sigur pe vechii politicieni acuzați de ineficiență și corupție. Se instaurează astfel un stat european unificat, aparent democratic, guvernat de o elită corporatistă.
 • În SUA criza va provoaca mari frământări. Vor exista grupuri armate ce vor lupta împotriva statului federal creat și manipulat de către elite. Guvernul federal va instaura starea de urgență și legea marțială pentru a reface controlul; vor intra în funcțiune câmpurile de concentrare FEMA, închizând dizidenții și pe toți cei care protestează, sub pretextul terorismului. Prin detenții și represalii masive în numele securității, SUA va deveni un stat fascist, totul culminând cu introducerea serviciului obligatoriu în slujba statului. Masele de oameni ce trăiesc în sărăcie, și nu numai, vor fi obligate să muncească pentru stat în schimbul hranei și a cazării. Pentru a reprima populația vor fi selecționați cei mai antisociali oameni care vor forma servicii de miliție iar, în schimbul unor beneficii și al promovării sociale, denunțul și supravegherea între cetățeni va atinge extreme – vezi Gestapo și Germania Nazistă.

Criza sanitară:

Se va instala într-un anumit moment al colapsului economic pentru a consolida controlul masiv asupra maselor. Astfel se va provoca o pandemie în care situația va fi exagerată de mass-media, generând o stare de panică. Printre alte măsuri, sub pretextul limitării propagării bolilor, se vor reduce drastic libertățile de mișcare și de exprimare – „fake news”, manifestații, etc. Un alt avantaj al pandemiei e anihilarea silențioasă a multor dizidenți politici – CoVid 2019!?

În acest moment autoritățile vor organiza programul de implementare a unui cip pentru fiecare cetățean. Folosit inițial pentru a depista noile focare, acest cip va conține toate datele cetățeanului, profil fizic, psihologic, cât și bani – în cazul UE, există din 2018 în derulare un asemenea proiect. Mai devreme sau mai târziu toți vor realiza că fără cip, nu au acces la sănătate, bani sau la interacțiunea cu sistemul. Astfel baza controlului masiv e asigurată. Internetul, camerele de supraveghere, dronele civile și militare, toate combinate vor forma Big Brother-ul lui Orwell.

Diverse direcții paralele combinate:

În prezent se desfățoară în paralel și alte planuri ale elitelor: limitarea înmulțirii populației prin vaccinuri sau alte mijloace medicale, scăderea longevității prin alimente modificate genetic, arme de control în masă, atacuri psihologice, supravegherea populației, etc.

Războaie proxi și cel de-al treilea război mondial:

În tot acest timp, vor izbucni războaie regionale în Orientul Mijlociu, Africa, America Latină, concepute de la bun început și pornite de către „teroriști” manipulați din umbră de către elite. În această fază, marile puteri nu vor intra în conflict direct însă, după mai mulți ani de războaie regionale și odată obținut controlul total asupra populației, va începe și marele război. Recrutate cu forța, masele de populatie vor fi trimise la război, fiind folosite arme chimice, biologice și poate chiar nucleare asupra marilor centre pentru a elimina marea parte a populației.

Războiul se va sfârși când liderii controlați de către elite vor apărea în fața oamenilor ca salvatori spirituali ai lumii și vor încheia o pace fundamentală între toate națiunile. Controlul este total iar cei foarte puțini care mai îndrăznesc să se încrunte la legile sistemului sau să critice aplicarea acestora, vor fi dați drept exemplu. Toți vor fi de acord că datorită acestor „teroriști” lumea a trebuit să treacă prin cea mai mare criză socială încheiată cu un război cum nu s-a mai văzut.

Lumea va arata cu totul diferit

Supraviețuitorii, epuizați și supuși, vor accepta sistemul definitiv de guvern unic, controlat de o elită cât mai mică și mai puternică. Astfel, stăpânii lumii au la dispoziția lor masele de „sclavi” controlați cu ajutorul tehnologiei, sclavi ce nu se vor mai împotrivi niciodată.

Nu va mai exista clasă de mijloc – vor fi doar stăpâni și slugi. Toate legile vor fi uniforme, într-un sistem juridic unitar de curți mondiale, care aplică același cod unificat, sprijinite de o forță polițienească și una militară mondială, pentru impunerea legilor în toate fostele țări, care nu vor mai avea granițe naționale.

Sistemul economic va funcționa de așa natură, încât toată averea va fi concentrată în mâinile membrilor elitei. Sursele de energie, apa și hrană vor fi furnizate la nivel de supraviețuire pentru cei care nu sunt membrii elitei, începând cu popoarele Europei și Americii de Nord și trecând apoi la celelalte teritorii.

Soluțiia este în mâinile tale

Lumea noastră este la marginea sclaviei și a distrugerii. Suntem conduși de către o elită de psihopați ce nu au respect pentru viață și care au în serviciul lor o armată de oameni corupți ce sunt în stare de orice pentru a-și menține statutul.

Pentru a stopa planurile lor, trebuie să:

 • Informăm cât mai multe persoane despre planurile elitelor.
 • Convingem forțele de securitate să protejeze populația în schimbul slujirii elitei.
 • Denigrăm mediile de difuzare a știrilor elitiste și boicotarea acestora prin refuzul de a folosi televizorul, ziarele sau site-urile corporatiste.
 • Deconspirăm clasa politică care servește interesele acestor criminali în schimbul intereselor populației.
 • Evităm cu orice preț implantarea oricărui dispozitiv ce va face din noi o unealtă de control.
 • Limpezirea minții de valorile false care au fost implantate de către sistem, cu precădere consumerismul.
 • Nu fim adepții orbi ai vreunui lider, oricât de morale par tehnicile sale sau oricâtă dreptate credem că are.
 • Să întelegem că ura rasială sau etnică duce doar la divizare.
 • Informarea despre orice, începând de la alimentație sănătoasă și terminând cu tehnici de supraviețuire.

Manipularea lor nu are limite. Te-au făcut să crezi că esti un grăunte de nisip nesemnificativ, fără valoare. Însă, capabil de iubire și luptă, sufletul tău face mai mult decât toate mințile lor la un loc. Dacă vrei ca urmașii tăi să traiască cu adevărat liberi, să nu te îndoiești de asta.

Trăiești cele mai importante momente din viața ta și o sa faci parte din momentul cel mai important al umanității. Tu decizi dacă ești un simplu miel dus la abator sau te afli între oamenii care au luptat până la ultima suflare pentru eliberarea din sclavie a omenirii!

Sursa: Blog conspiratiisimistere

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cutia cu metafore – Paharul cu apă şi stresul

Video-ul muzical de Duminică