in , , , ,

Extratereştrii sunt în realitate îngerii decăzuţi sau demoni

10 motive…

Tot mai mulți cercetători ai fenomenului UFO, consideră că manifestările se aseamănă perfect cu manifestările demonice, însă puțini vorbesc despre aceste lucruri pentru a nu fi luați în derâdere sau marginalizați.

Mai jos avem zece motive prin care teoria lor este susținută:

  • extratereştrii din vremea noastră se potrivesc exact cu comportamentul demonilor şi Îngerilor decăzuţi menţionaţi în Biblie.
  • extratereştrii nu afirmă niciodată dumnezeirea lui Hristos, nici nu susţin că vin în Numele Lui.
  • extratereştrii îşi schimbă povestea, pentru a-l înşela pe om să creadă minciunile lor. Un exemplu este că înainte ca omul să fi fost în spaţiul cosmic sau să fi trimis sateliţi acolo, extratereştrii susţineau că sunt de pe planete ca Jupiter, din sistemul nostru solar. Acum ei susţin că sunt de pe alte sisteme solare şi din constelaţii ca Andromeda, Pleiade etc.
  • se spune despre extratereştri că sunt atât de avansaţi şi de atât de departe, dar ei par să aibă nevoie de noi pentru a supravieţui. Există diferite relatări despre extratereştri care iau mostre de ţesut (pentru clonare?) sau impregnează femei – de aici entităţile cunoscute ca incubus şi succubus.
  • răpirile de către extratereştri sunt oprite prin invocarea numelui lui Isus.
  • extratereştrii aduc idei precum că omul trebuie să se unească în întreaga lume, pentru o nouă eră de conştienţă. Această unire implică faptul de a li se spune să fie gata pentru liderul lor şi să uite de religia proprie, ceea ce va face loc unei singure religii mondiale/unui singur guvern mondial.
  • extratereştrii contactează adesea adepţi New Age şi ocultişti. Aceşti „fraţi din spaţiu” nu sunt prea interesaţi de contactarea creştinilor… şi pentru un motiv evident.
  • extratereştrii nu se opun ca oamenii să li se închine, şi în general Îl neagă pe Creatorul lor – în schimb îşi asumă acest rol.
  • extratereştrii îi dau omului tehnologie, dar de obicei astfel de „îmbunătăţiri” sunt pentru distrugere. Există „proiecte întunecate” pe care guvernele le au în bugetul lor, iar asemenea proiecte sunt de obicei legate de arme de război. Mare parte din tehnologia pentru astfel de arme se spune că vine de la extratereştri. De ce extratereştrii nu ne dau niciodată tehnologie care salvează viaţa?
  • extratereştrii emană adesea mirosuri oribile, ca sulful. Unii îi spun duhoarea răului și se aseamănă cu duhoarea demonilor!?

Sursa: satanism.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Proiectele HAARP și Blue Beam – Distrugerea societății și venirea Mântuitorului

Cutia cu metafore – Paharul cu apă şi stresul