in , ,

Ucişi pentru organe – O afacere terifiantă

Decădere morală totală…

Traficul de organe a devenit o afacere extrem de profitabilă în zeci de ţări. Cifrele sunt alarmante! Trei oameni sunt ucişi sau mutilaţi în fiecare oră, la nivel mondial, pentru a li se preleva organele, care sunt vândute apoi pe piaţa neagră. În alte state, printre care şi România, oamenii îşi vând organele de bunăvoie.

Ajunşi la disperare, bolnavii cu dare de mână îşi cumpără o şansă la viaţă de pe piaţa neagră – plătesc până la 65.000 de dolari pentru un organ şi au de unde alege. De cealaltă parte, tineri săraci sau copleşiţi de datorii sunt dispuşi să vândă un rinichi sau un lob hepatic la un preţ de zece ori mai mic decât cel plătit de pacient.

Experienţele sunt traumatizante şi pentru unul şi pentru celălalt: „Am fost legat la ochi şi dus într-o casă undeva la ţară. În interior, era amenajat un bloc operator complet. Tot acolo se afla şi femeia care urma să primească rinichiul. Eram înspăimântat, dar medicii m-au anesteziat rapid. Clienta voia să trăiască, iar eu voiam bani”, a povestit un bărbat.

În China, traficul de organe este o afacere de un miliard de dolari anual. Până anul trecut, două treimi din organele folosite în operaţiile de transplant proveneau de la deţinuţi condamnaţi la moarte, cărora nu li se cerea, în prealabil, consimţământul.

România, nu este o excepţie de la regula de mai sus, fiind stat furnizor şi punct de tranzit în traficul de organe. În unele cazuri, sunt chiar Românii cei care îşi pun la vânzare rinichii, pentru a obţine beneficii financiare, fără a înţelege care sunt riscurile la care se expun. Sam Vaknin, analist la “Global Politician”, estimează că “mai mult de 2.000 de cetăţeni din România şi-au vândut organele în ultimul deceniu”. Israel, Turcia şi Africa de Sud, sunt destinaţiile principale a organelor din România.

Din păcate, de multe ori donatorii sunt răpiți și uciși de către organizații bine stabilite. În 2007, imagini absolut îngrozitoare au șocat întreg internetul, după ce au fost postate pe facebook Goh Soo Heng. Acesta susține că fotografiile înfățisează 700 de copii uciși pentru organe, care ulterior au fost comercializate pe piața neagră.

Publicația thecoverage.my povestește că micuții aveau organele scoase și că au fost răpiți de lângă părinții lor și duși la o fermă situată la granița dintre Malaezia și Tailanda. Goh Soo Heng a lansat și un avertisment la adresa părinților; acesta i-a rugat să aibă foarte mare grijă de copii, pentru că pot pica victime în mâinile unor astfel de organizații.

Singura metoda de protecție este să fim vigilenți pentru noi cât și pentru cei dragi, să închegăm comunitățile în care trăim, să devenim un tot unitar – vor veni vremuri grele. Nu așteptați prea multe de la autorități, ele fiind de multe ori complice la asemenea orori – însă totul se plătește, acum sau mai târziu.

Mini-documentarul spune o poveste teribilă despre crimă şi masacru în China. Declaraţiile martorilor şi ale doctorilor chinezi dezvăluie că mii de practicanţi Falun Gong au fost ucişi pentru organele lor, care sunt vândute şi transplantate pentru profituri uriaşe.

Link video: Bitchute

Sursa: recentnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Extratereștrii și UFO/OZN – Nefilimi, îngeri decăzuți și demoni

Artiști masoni în showbiz-ul românesc – Simboluri Illuminati