in , , ,

Extratereștrii și UFO/OZN – Nefilimi, îngeri decăzuți și demoni

Extratereștrii – demonii din timpurile străvechi!?

Ideea existenţei unei forme de inteligență „extraterestră” a devenit la modă, atât printre oamenii de ştiinţă, cât şi în cercurile celor care ghicesc norocul (astrologii zilelor noastre), mai ales ca rezultat al setei neostoite de a contacta inteligențe superioare care să aducă rezolvarea miraculoasă a tuturor problemelor ce sfâşie și agită biata noastră planetă.

Însă există numeroși cercetători pentru care acest fenomen se aseamănă perfect cu descrierile demonilor din timpurile vechi. Unul dintre ei, John Keel, care a pornit în cercetările sale asupra OZN-urilor cu mult scepticism şi care în materie de religie este un agnostic, scrie: „În esenţa lor, OZN-urile… sunt manifestarea unei lumi pline de duhuri şi de fantome, al cărei univers mintal este straniu şi aberant; este realitatea unei lumi dominate de iluzie… în care realitatea însăşi este distorsionată de forţe stranii, care în mod vădit pot manipula spaţiul, timpul şi materia fizică – forţe care se situează aproape în totalitate dincolo de puterea noastră de înţelegere… Apariţiile OZN par a fi pe de-a întregul variaţii minore ale fenomenelor demonice vechi de când lumea”.

Lucrul care ar trebui să ne dea de gândit este denigrarea sau dispariția persoanelor care vorbesc despre fenomenul OZN din perspectiva demonologiei. Probabil din cauză că spun adevărul, iar acest adevăr se dorește a fi ascuns!?

Scurtmetrajul vă prezintă câțiva dintre cei care au expus fenomenul pentru ceea ce este el – entități demonice.

Link video: Bitchute

Sursa: YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Jocul de cărți Illuminati – Profeții despre viitor

Ucişi pentru organe – O afacere terifiantă