in , ,

Jocul de cărți Illuminati – Profeții despre viitor

Un viitor sumbru…

Apărut în 1994, jocul „Illuminati” a fost creat de Steve Jackson Games, fiind inspirat din cartea ”The Illuminatis! Trilogy”, de Robert Anton Wilson și Robert Shea.

Cărțile sunt pe cât de interesante pe atât de surprinzătoate întrucât au prezis cu exactitate multe evenimente ce au avut loc cu mulți ani după ce a apărut pe piață acest joc. Iar multe dintre ele, la cum merg lucrurile, se prevăd a se întâmpla în viitorul apropiat, mulțumită elitelor care își doresc împlinirea visului – Noua Ordine Mondială.

Mai jos sunt câteva cărți explicate și care pe mulți dintre voi s-ar putea să va suprindă, iar în videoclip veți putea viziona întregul set – care se poate achiziționa și online, nefiind interzis.

Turnurile gemene: Pentru mulți dintre voi nu mai este un secret faptul atacul terorist din data de 11 septembrie 2001 nu a fost nimic altceva decât unul organizat de către Elită.
Reducerea populației: Este unul din visele elitelor. Ea se va face prin orice metode disponibile, în mare măsură prin intermediul dezastrelor.
NASA și Pământul Plat: Vedem că oamenii nu au ajuns niciodată pe Lună, expediția fiind regizată. Iar cei care susțin teoria Pământului Plat știu ei ceva…
Restaurantele de tip fast-food: Dezvoltarea și răspândirea fast-food-urilor, care dăunează serios sănătății
Epidemie: Coronavirus? Boli create în laboratoare pentru decimarea populației?
Mesia: Un salvator fals? Proiectul Blue Beam sau „extratereștrii”!?
Al Treilea Razboi Mondial: Să ne pregătim pentru al Treilea Război Mondial, fiindcă cu siguranță îl vom trăi.

Link video: Bitchute

Sursa: YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

George Orwell: Ferma Animalelor – Unii sunt mai egali decât alții

Extratereștrii și UFO/OZN – Nefilimi, îngeri decăzuți și demoni