in , , ,

Serviciile Secrete – Distrugerea popoarelor prin subversiuni

Războiul din umbră…

În 1985, un fost agent KGB, Yuri Bezmenov, dezertor din Uniunea Sovietică în America, dă un interviu în care vorbeşte despre subversiunea ideologică, adevărata „armă” prin care se distruge psihic un popor. El spune în interviu că serviciile secrete folosesc doar 15% din timp, bani și forța de muncă pentru spionajul propriu zis, iar restul de 85% sunt folosiți pentru această subversiune ideologică / război psihologic.

Este un proces ce se desfășoară lent, în 4 etape pentru schimbarea gândirii şi comportamentului unei întregi naţiuni. El menționează, de asemenea, că revoluțiile din istorie nu sunt niciodată rezultatul unei mișcări majoritare, ci al unui mic grup dedicat și extrem de organizat, care profită de putere, fie pentru bine, fie pentru rău. 

1.Demoralizare

Acesta este un proces care poate dura aproximativ 15-20 de ani pentru a fi realizat (o generație). În această etapă, este pusă sub semnul întrebării fibra morală și integritatea țării, creând astfel îndoieli în mintea oamenilor. Pentru a face acest lucru, manipularea mass-media și mediul academic trebuie să influențeze tinerii. Pe măsură ce generația tânără cuprinde noi valori, cum ar fi marxismul și leninismul, generația mai în vârstă pierde încet controlul pur și simplu prin uzură. Din nou, fapte adevărate nu mai contează în această etapă, ci mai degrabă crearea de percepții sunt de o importanță capitală.

2.Destabilizarea

Durează 2 până la 5 ani pentru a destabiliza o națiune. De data aceasta, ceea ce contează este esențial; economia, relațiile externe, și sistemele de apărare.

3.Criza

Acesta este un pas major care durează până la șase săptămâni și implică o schimbare revoluționară a puterii. Acesta este locul unde un eveniment cataclismic afectează și împarte țara, creând astfel panică între cetățeni. Tot în această etapă, societate se divide în cel puțin două parți, iar în politica la fel.Vor fi două tabere care se vor lupta între ele.

4.Normalizarea

Este momentul alegerilor parlamentare, refacerea guvernului, iar populația începe să se resemneze. Se așterne liniștea, iar țara este menținută în haos pe termen bine definit.

Link video: Bitchute

Sursa: YouTube

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Medicamentele psihiatrice și comercializarea nebuniei – Partea I

Iluzia libertății și a democrației