in , ,

Medicamentele psihiatrice și comercializarea nebuniei – Partea I

Suntem toți demenți!?

„Psihiatria este probabil cea mai distrugătoare forță care a afectat societatea în ultimii 60 de ani.” – regretatul Dr. Thomas Szasz, Profesor de Psihiatrie Emerit

Psihiatrii ne spun că cel mai bun mod de a îndrepta comportamentul nedorit este prin modificarea chimiei creierului cu o pastilă. Dar, spre deosebire de un medicament obișnuit, cum ar fi insulina, medicamentele psihotrope nu au o boală țintă măsurabilă de corectat și pot deteriora echilibrul foarte delicat al proceselor chimice de care organismul are nevoie pentru a funcționa fără probleme.

Cu toate acestea, psihiatrii și companiile de medicamente au folosit aceste medicamente pentru a crea o nișă de piață imensă și profitabilă. Și au făcut acest lucru numind tot mai multe comportamente nedorite drept „tulburări medicale” care necesită medicamente psihiatrice. Dar ar trebui ca acestea să fie numite cu adevărat boli!?

Și atunci ne întrebăm: „Cum au devenit medicamentele psihotrope, fără o boală țintă, fără puteri curative cunoscute și cu o listă lungă de efecte secundare, tratamentul pentru orice tip de suferință psihologică? Și cum au ajuns psihiatrii care susțin aceste medicamente să domine domeniul tratamentului mental?”

Săpând adânc sub hățișul corporativ, documentarul în două părți – „The Marketing of Madness: Are We All Insane? / Comercializarea nebuniei: Suntem toți demenți?” expune adevărul din spatele schemelor de marketing și înșelătoriei științifice – o campanie de vânzări periculoasă și adesea mortală.

Aceasta este povestea parteneriatului dintre psihiatrie și companiile farmaceutice care a creat o industrie de 80 de miliarde de dolari din medicamentele psihotrope.

Link video: Bitchute / Rumble

Sursa: YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Medicamentele psihiatrice și comercializarea nebuniei – Partea II

Serviciile Secrete – Distrugerea popoarelor prin subversiuni