in , , , ,

Bill Gates – Agenda depopulării prin vaccinuri

Elitele nu se vaccinează…

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, cunoscut pentru donaţiile de milioane de dolari acordate cercetătorilor pentru crearea de noi vaccinuri, a găsit soluţia pentru a reduce emisiilor de carbon: reducerea numărului populaţiei globale, cu ajutorul vaccinurilor.

Într-un discurs ţinut recent la o conferinţă TED (Technology, Entertainment, Design), Bill Gates a prezentat o formulă pentru identificarea emisiilor de CO2, după cum urmează: CO2 = P x S x E x C.

= People (persoane)

= Services per person (costul serviciilor, pe persoană)

= Energy per service (costul energiei, pe persoană)

= CO2 per energy unit (emisiile CO2, pe unitate de energie)

După ce a prezentat această formulă, miliardarul de la Microsoft a explicat că pentru a aduce emisiile de CO2 cât mai aproape de zeră, „unul dintre aceşti indicatori trebuie adus cât mai aproape de zero“. Bill Gates a început apoi să descrie cum primul dintre aceşti indicatori – P (persoane) – poate fi redus. „Lumea are acum 6,8 miliarde de persoane…urmează să ajungem la aproape 9 miliarde. Dacă facem o treabă eficientă cu noile vaccinuri, sistemul de sănătate, serviciile sanitare din domeniul reproducerii, putem să reducem acest indicativ cu aproape 10 – 15 procente“, a explicat Bill Gates.

Miliadarul de la Microsoft a făcut această declaraţie fără nicio ezitare, neoferind niciun indiciu că ar fi fost o greşeală. Dimpotrivă, declaraţia cu pricina pare a fi una deliberată, o parte calculată a unei prezentări bine puse la punct şi foarte coerentă.

Atunci ce înseamnă „dacă facem treabă eficientă cu noile vaccinuri (…) putem să reducem acest indicativ cu aproape 10 – 15 procente“?

Totuși, fostul medic personal al lui Bill Gates a spus la un simpozion medical privat din Seattle că, fondatorul companiei Microsoft, creator și susținător al vaccinării, a refuzat vaccinarea copiilor săi: „Eu nu știu cum este acum, dar vă pot spune cu responsabilitate că el a refuzat categoric vaccinarea copiilor săi”, adăugînd: „Ei erau copii minunați, foarte deștepți și veseli. El a spus că totul va fi în ordine și că ei nu au nevoie de niciun fel de vaccinuri.”

Vestea că Bill Gates nu-și vaccinează copiii, în ciuda faptului că el este cel mai activ participant al campaniei de vaccinare obligatorie, nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Studiile arată că elita nu-și vaccinează copiii. Dar, în același timp, ea insistă ca oamenii obișnuiți să și-i vaccineze.

Elitele nu se vaccinează! Tu de ce o faci!?

Link video: Bitchute / Rumble

Sursa: YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Hollywood / Industria muzicală – Simbolism Illuminati

Illuminati – Logo-uri, companii și politicieni