in , , ,

Iluzia libertății

Tu încă te crezi liber?

„Nimeni nu este mai înrobit decât cel care crede în mod greșit că este liber.” – Johann Wolfgang von Goethe

Suntem bombardați zi de zi cu mesaje despre libertate, democrație, egalitate. Mass-media face tot posibilul să ne informeze despre regimurile totalitariste ca o comparație cu faptul că noi trăim într-o lume liberă. Suntem învățați de mici că avem puterea să ne decidem singuri soarta, iar drepturile noastre sunt respectate și garantate de către stat. Avem chiar dreptul de a ne alege conducătorii în majoritatea situațiilor și tot ce trebuie să facem în continuare este să muncim. Dreptul la intimitate, la fel ca și dreptul la liberă exprimare este garantat în toate statele democtatice. Oare așa să fie!?

În primul rând țările și-au pierdut suveranitatea; în momentul în care ești înglobat în datorii, te supui voinței celui ce practic te deține. Chiar dacă nu oficial, toate legile ce vor fi promulgate vor fi dictate de către noul stăpân. Sistemul a fost creat de așa natură încât fără arme sau armate, fără pierderi omenești, fără opunerea populației sau a claselor conducătoare, toate țările să fie datoare unui sistem economic. Cei aflați în spatele sistemului – „elita”, au experimentat de-a lungul secolelor forme de manipulare asupra populațiilor și au convenit că iluzia libertății este cea mai bună.

SUA a fost cel mai reușit experiment și l-au folosit ca model pentru UE, pentru ca mai târziu să fie folosit la nivel global. În urmă cu ceva timp, elita a hotărât că este timpul să distrugă țările Europei – sub pretextul creșterii economice și a diminuării puterii SUA, Uniunea Europeană s-a înființat tocmai pentru a se distruge singură. Oamenii nu cunosc aceste detalii pentru că mass-media are grija de cei ce plătesc și astfel, în văzul lumii se va dezvolta acel stat la care Hitler nici nu visa.

A existat odată o lume mai agreabilă, fără camere care spionează populația, în care călătoriile peste ocean erau plăcute, iar intimitatea era un drept al omului. În prezent, guvernele, sub pretextul că fac ce e mai bine pentru cetățenii lor, exercită un control tot mai mare asupra vieții acestora. Din păcate, chiar cetățenii facilitează erodarea propriei lor libertăți, în principal pentru că nici măcar nu sunt conștienți de ce se întâmplă. Oamenii sunt îndoctrinați să se teamă de azilanți, de schimbarea climatică, de teroriștii nebuni, de nicotină, calorii și Al Qaida, de extratereștrii și chiar unii de altii. Guvernele occidentale perfectează politicile fricii, deoarece populațiile înfricoșate se vor supune controlului lor fără a pune întrebări.

Vă mai amintiți de „Poliția Orwelliană a Gândirii” din romanul „1984” a lui Orwell, care a folosit metode de supraveghere și profiluri psihologice pentru a interpreta viitoarele obiective ale potențialilor disidenți? Se întâmplă deja în Marea Britanie și SUA unde oamenii se asteaptă să fie înregistrați pe camere de 300 de ori pe zi iar convorbirile lor telefonice și mesajele pe Internet le sunt monitorizate ca activitate de rutină.

Deja sistemul și-a întins tentaculele în majoritatea statelor democratice iar opunerea populației a fost… zero. E ciudat cum mii de oameni pot milita pentru drepturile animalelor, dar când vine vorba de drepturile lor… Cipurile biometrice au pus stăpânire pe actele de identitate ale oamenilor în schimb la TV au fost arătați câțiva preoți ce vorbeau despre Anticrist – ridiculizare la forme maxime. Primim răspunsuri de genul „suntem îngrijorați de amenințările teroriste” însa au fost destule cazurile în care s-a demonstrat că în spatele celor mai multe rețele de terorism se află aceiași influență malefică a elitei.

Oare de ce nu observăm că această libertate democratică în care trăim este doar o iluzie? Oare de ce nu văd masele că suntem văzuți ca și consumatori, statistici, roboți, în nici un caz ființe umane? Elita a conștientizat că sclavul perfect e cel care se crede liber iar faptul că suntem bombardați cu lozinci gen „ești minunat așa cum ești”, „totul se întâmplă cum ar trebui să se întâmple”, „ești cel mai norocos om” nu fac decât să completeze manipularea la care suntem supuși în visul nostru de libertate.

Dacă continuăm pe acest făgaș, vor ajunge sa ne subjuge! Trebuie sa constientizăm și să ne separăm de sistem sau măcar să ne educăm generațiile viitoare să o facă. Când se va realiza o trezire colectivă la realitatea înconjuratoare, atunci și doar atunci se va putea dărâma sistemul elitelor și clădi il locul său unul care să fie în beneficiul umanității.

Sursa: Blog conspiratiisimistere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Știrile dăunează grav sănătății

Nu există păduri pe Pământ – O perspectivă șocantă