in , ,

Încetează a mai fi oaia perfectă

Într-o fermă globală …

Cred că nu mai este nici o urmă de îndoială că trăim într-o societate de tip sclavagist-modern. În mare parte oamenii nu-și pun întrebări existențiale, nu contestă ordinele și directivele primite, oricât de inumane sau ilogice ar fi. Am ajuns în stadiul în care se poate instaura un stat dictatorial global cu acordul populației de dragul așa mult râvnitei siguranțe personale.

Cum s-a ajuns aici? În mare parte prin programare psihologică de-a lungul veacurilor, programare care a venit în cea mai mare parte de la religii. Ele nu sunt nimic altceva decât un buchet de ideologii politice asortate cu niște metafizici pseudo-spirituale. Preoțimea ține locul oficialilor de partid, care întăresc și mențin ideologia guvernantă în societate.

Aceasta este esența tuturor sistemelor de conducere fie ele politice sau religioase: distorsionarea adevăratului limbaj spiritual prin schimbarea înțelesului din spatele conceptelor, până când din acesta nu rămâne nimic altceva decât o moralitate de sclav, ritualizată, cu scopul de a domestici umanitatea cu fiecare generație – domesticirea meta-genică:

  • creierul este interconectat cu centrii energetici prin sistemul nervos, care reprezintă macrocosmosul geneticii sau a informației ADN din organism
  • în urma programării minții prin descărcarea software-ului ideologic, căile neuronale din creier sunt modificate, astfel încât acestea corespund comenzilor programatorului
  • acestea sunt transferate automat în centrii energetici, care la rândul lor trimit acest cod în întreg câmpul energetic al organismului, imprimându-l astfel în informația codului genetic, prin epigenetică
  • în acest fel, întregul psihic este comutat la frecventa înscrisă în program și implicit conectat la conștiința de grup

Din această paradigmă face parte îndepărtarea cunoștințelor spirituale și a oamenilor avansați din societate, prin uciderea acestora și implicit liniile lor genealogice. Inchiziția, comunismul, nazismul și alte forme de conducere dictatoriale au practicat acest lucru pe față, sacrificând cele mai avansate gene ale societății.

În fiecare dintre noi există o cantitate înnăscută de energie care nu este supusă asaltului forţelor exterioare, dar suficientă pentru a depăşi parametrii percepţiei normale. Neputinţa noastră de a depăşi aceşti parametri este cauzată de cultura şi mediul nostru social care direcţionează întreaga noastră energie înnăscută pentru a răspunde unor modele comportamentale care nu ne permit să depăşim aceşti parametri ai percepţiei normale. Dat fiind faptul că nu a fost niciodată contestat, este considerat drept singura perspectivă posibilă. Dar…se poate.

Vigoarea fizică

Cei mai multi parapsihologi acordă o mare importanță vigorii fizice şi condiţiei mentale bune. Echilibrul mental şi fizic trebuie să fie remarcabil. Dacă vrei să fii într-o formă fizică excelentă şi să ai mintea clară, ai nevoie de un trup mobil. Pentru a putea naviga cu adevărat în necunoscut și în primul rând pentru a descoperi necunoscutul, ai nevoie de o atitudine plină de curaj și de o disciplină extraordinară.

Salvează-ți energia!

Încearcă să nu intri o săptămâna pe Facebook! Nici pe internet. Nu da drumul nici televizorului! Citește o carte! Sau două. Fii conștient/ă de fiecare acțiune a ta începând de la băutul paharului de apă de dimineață până la cină. Ascultă muzică liniștitoare! Petrece timp prin parcuri, natură! 

Impecabilitatea

Fii impecabil cu cuvintele tale; foloseşte energia cuvântului în direcţia adevărului şi a iubirii de sine, pentru crearea emoţiilor pozitive. Nu considera nimic ca fiind un afront personal! Renunţă la interpretarea personală a opiniilor celorlaţi despre tine, pentru că ele exprimă doar adevărurile lor, în concordanţă cu legămintele pe care le-au făcut cu viaţa.

 Renunțarea la EGO

Importanța de sine este cel mai mare inamic al omului. Ea face ca omul să-și petreacă cea mai mare parte din viață ofensat de cineva sau ceva. Luptătorii se pregătesc să fie conştienţi şi ating conştiinţa totală numai când nu se mai cred importanţi – doar atunci când sunt nimic, devin totul.

Frica

„Să nu mă tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea măruntă, purtătoarea desființării totale. Voi înfrunta frica. O voi lăsa să treacă peste mine, prin mine. Și, după ce va fi trecut, îmi voi întoarce ochiul interior și voi privi în urmă ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi rămîne doar eu.” – Frank Herbert.

Detașarea

Doar cei ce au pus în practică pentru o bună perioadă de timp celelalte sfaturi enumerate mai sus pot atinge această stare de detașare. Pentru aceștia nu există sfaturi. Când ai atins acest nivel știi sigur ce ai de făcut.

Sursa: Blog conspiratiisimistere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

BigPharma – Înșelăciunea bolilor de inimă / Colesterolul – Partea I

Alimente modificate genetic – Bayer & Monsanto