in , , , ,

Darwin și evoluționismul – O mare minciună

Chiar crezi că strămoșul tău este o piatră!?

Timp de zeci de ani, teoria evoluției lui Charles Darwin a fost predată și acceptată de către educatori ca fiind un fapt incontestabil. Însă acum apar noi dovezi științifice care plasează teoria lui Darwin sub o examinare mai minuţioasă.

Este timpul, nu-i așa? În orice alte domenii ale educației, elevii sunt încurajați să ia în considerare toate punctele de vedere. Dar cumva, teoria lui Darwin a fost excepția … până acum.

„Icons of Evolution / Icoane ale Evoluției” este un videoclip care face ca ultimele descoperiri în știință să fie accesibile și ușor de înțeles pentru toți. Oferă o evaluare sinceră a numeroaselor defecte din exemplele primare utilizate în teoria evoluției lui Darwin. Oamenii de știință din universitățile seculare se numără printre cei care subliniază logica defectuoasă și cercetările învechite pe care Darwin le-a folosit în determinarea concluziilor despre animalele insulei Galapagos, „Arborele vieții” și alte repere ale teoriei evoluției.

„Știința adevărată și libertatea de gândire sunt inseparabile, dar așa cum arată acest videoclip, unii oameni de știință preferă puterea în locul adevărului” —Pillip Johnson, autorul lui „Darwin on Trial / Darwin la judecată”

Link video: Bitchute / Rumble

Sursa: YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Decepția Fluorului – Otrava din pasta de dinți

NASA – Minciuni la fiecare pas