in , , , ,

Chemtrails / Dârele morții – Otrava din cer

Contrails vs Chemtrails

Începând cu anii ’90 în Statele Unite ale Americii au început să fie observate dâre ciudate având diferite mărimi și forme ce apăreau pe cer, dâre ce nu semănau cu cele obișnuite și cu care majoritatea oamenilor erau familiarizați. Tot mai multe avioane care zburau chiar și la mică altitudine, lăsau în urmă lor dâre alcătuite din substanțe chimice, care nu au nicio legătură cu carburantul sau sistemul de propulsie al avioanelor.

Fenomenul s-a răspândit în toată lumea iar tot mai mulți oameni au observat între timp că au devenit extrem de numeroase – dârele au fost numite „chemtrails”. După ce s-a demonstrat că nu au nimic de a face cu dârele de condensare sau cu dârele provenite de la combustibilul avioanelor, subiectul a fost lăsat de-o parte de către mass-media oficială, iar întrebările incomode nu au primit răspuns.

În urma analizelor de laborator s-a dovedit că aceste avioane împrăștie substanțe nocive pentru oameni și pentru mediul înconjurător. Anumite boli au fost corelate cu aceste chemtrails dar nu s-a putut demonstra legătură între ele. Media alternativă a furnizat informații despre aceste dâre ale morții, unul dintre cele mai vizionate documentare fiind Why in the world are they spraying ?  (cu subtitrare RO).

Scepticii rămân convinși că este doar o teorie a conspirației însă există brevete ce fac posibilă existența și manifestarea chemtrails-urilor, ca de exemplu cele ale lui Bernard Eastlung în care se menționează că este posibilă dispersarea bariului în straturile superioare ale atmosferei și se specifică faptul că aceasta este de natură să mărească foarte mult conductivitatea, favorizând în felul acesta declanșarea anumitor fenomene de rezonanță ce permit folosirea sistemelor secrete de tip  HAARP.

Chemtrails conţin săruri de bariu, aluminiu, bănuindu-se că se folosesc la aplicaţii militare în deflexia undelor radio şi luminoase (ca un strat reflectorizant) iar în ele se pot introduce viruşi, bacterii, microbi, fungi, diverşi agenţi biologici care sunt testaţi pe populaţie. Dâra ce se formează, este de fapt un polimer care se transformă într-o plasă fină care se întăreşte în contactul cu aerul şi astfel el rămâne plutind în atmosferă, la mare înălţime, acolo unde este nevoie de aceste particule reflectorizante.

Aluminiul, unul din substanțele chimice pulverizate abundent în chemtrails atacă în primul rând sistemul nervos, provocând tulburări de somn, nervozitate, instabilitate emoțională, pierderi de memorie, dureri de cap, etc. Expunerea prelungită la aluminiu poate provoca: degenerarea creierului, anemie, probleme digestive, insuficiență renală, probleme de vorbire, dureri musculare, scade densitatea oaselor. împiedică asimilarea calciului. Dacă deodorantele și antiperspirantele pe bază de aluminiu nu sunt indicate a fi folosite, cum pot oare aceste chemtrails să nu ne afecteze?

Bariul este de asemenea un produs chimic ce a fost găsit în zonele puternic pulverizate. Prezența acestuia în organism, chiar și în cantități infime poate duce la vărsături, dureri adbominale și diaree apoasă.

Un alt element cu care suntem otrăviți este Stronțiu-90. Acest compus chimic este utilizat în producerea tuburilor electronice, pentru tratarea anumitor boli de ochi și în industrie. În cazul în care este inhalat se va dizolva pe suprafața plămânilor ajungând în sânge unde reduce numărul de celule roșii din organism cauzând oboseală excesivă și o rezistență scăzută împotriva bolilor.

Ce putem face!? Una din metodele de luptă împotriva efectelor nocive este adoptarea unei alimentații naturale și sănătoase, fiind foarte important ceea ce consumăm. Să nu uităm că reclamele ce ne îndeamnă să consumăm hrana oferită de corporații este un alt mod de manipulare iar reultatele sunt aceleași. Alimentele trebuie procurate de la surse de încredere și dacă este posibil să fie cât mai naturale.
Pentru a putea beneficia de un efect purificator cât mai eficient este bine să urmărim folosirea în alimentația noastră a legumelor si fructelor cu efecte depurative: ovăzul , andivele , ridichea neagră, fasolea verde, morcovul, sfecla roșie, țelina, sparanghel, ceapa, usturoiul, castravetele, salata, pătrunjelul, pepenele verde, piersicile, lămâile, portocalele, grapefruitul și ananasul.

Chemtrails-urile sunt folosite de către elite în diverse scopuri malefice:

  • slăbirea sistemul imunitar, îmbolnăviri precoce și deces
  • manipula psihiculului și voinței
  • experimente biologice și chimice asupra mediului înconjurător și mai ales asupra oamenilor
  • terraformarea planetei în scopuri știute doar de către ei
  • împiedicarea oamenilor să-și atingă potențialul lor divin și să-și dezvolte capacitățile, înzestrările, talentul și aptitudinile
  • controlea climatul, vieții vegetale și animală de pe Pământ și tot ceea ce poate fi folosit ca hrană.

Cea mai sigură și eficientă cale de a ne proteja împotriva tuturor încercărilor de manipulare de acest gen este  să devenim cât mai conștienți, atât de noi înșine, cât și de universul care ne înconjoară și apoi să acționăm în mod înțelept, trezindu-i și pe alții la realitate.

Sursa: Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Statul și variantele oficiale

Mass-media – Minciuni și dezinformare