in , ,

Cancerul – Tratamentul Dr. Burzynski, alternativă eficace dovedită

De care industria farmaceutică și agențiile guvernamentale nu vor să aflii…

Cancerul,o boală considerată „incurabila”, are, în ciuda cercetărilor aparent pesimiste ale medicilor, remediu.

O dovadă este tratamentul cu antineoplastoni ai Dr. Stanislaw Rajmund Burzynski, ce a reuşit să vindece un număr semnificativ de bolnavi de cancer, inclusiv cancere în stadii terminale.

Filmul documentar, numit „Burzynski: Cancerul este o afacere serioasa”, vă duce de la început până la sfârșit, explicând modul în care acest geniu a demonstrat că poate vindeca cancerul chiar la pacienții care au fost deja prin chimioterapie și au primit doze maxime de radiație.

Guvernul Statelor Unite ale Americii, Consiliul Medical al Sttului Texas, FDA și BigPhama l-au persecutat pe nedrept pe Stanislaw Burzynski, MD, PhD, un vindecător de cancer, și, în cele din urmă au furat brevetele sale.

FDA a folosit aceași tehnică prin care medicii care au găsit remedii naturale – Max Gerson, William Kelley, Royal Rife, Binzel și mulți alții – au fost numiți „șarlatani” de 80 de ani.

Dar Dr. Burzynski rămâne în istorie ca fiind cel mai rezistent și persistent doctor, deoarece a fost capabil să dezvăluie cercetarea FDA ca fiind fabricată – el a găsit date prin care a arătat că FDA a „diluat” formula lui intenționat pentru a eșua (așa cum procedeaza FDA și cu restul tratamentelor de cancer alternative), menționând argumente ca, toxicitate în doze mari (exemplul Dr. Binzel B17) , sau recomandând expunerea limitată la soare, care e principala sursă de vitamina D ce poate preveni 80% din cancere, etc.  

În 1993, Burzynski a câștigat în instanță, deoarece consiliul medical nu a avut un caz, inclusiv vreun martor expert.

Link video: Bitchute

Sursa: YouTube

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cutia cu metafore – Bunăstare, succes sau iubire

Medicina materialistă și BigPharma vs Sufletism