in , , , ,

Sclavia și cele opt cortine ale lumii

„Nimeni nu este mai înrobit decât cel care crede în mod greșit că este liber.”

În ultimii ani, câteva teorii au evoluat sau au fost eliminate, într-o încercare de a explica de ce majoritatea oamenilor pur și simplu nu pot vedea adevărul, chiar și atunci când acesta îi lovește în față!

Aceia dintre noi care putem vedea „conspirația”, am participat la nenumărate conversații care se adresează frustrării cum că majoritatea oamenilor au neputința să înteleagă argumentele extrem de bine documentate folosite pentru a descrie procesul sclaviei și exploatării colective. Explicația cea mai bună la care s-a ajuns este că majoritatea oamenilor nu vor să vadă ce se întâmplă cu adevărat.

Barbați și femei extrem de diabolici ce formează elita mondială, au cultivat cu grijă o pașune virtuală – pentru noi, oile – cu iarbă așa de verde astfel încât puțini oameni, rar, dacă nu chiar deloc, se mai obosesc să mai cerceteze suficient de mult pentru a observa etichetele frumos colorate lipite de urechile lor – asemeni unor vaci „moderne și civilizate”.

Ei nu văd că libertățile lor dispar sub conducerea elitei, nu că n-ar vrea să vadă, ci pur și simplu nu pot să vadă. Toate năzuințele și eforturile umanității sunt trecute printr-un proces de filtrare.

În spatele primei cortine

Sunt peste 8 miliarde de oameni pe această planetă. Mulți dintre ei trăiesc și mor fără să fi contemplat serios orice altceva decât atât cât le trebuie pentru a-și duce viața mai departe. 90% din toată umanitatea o să traiscă și o să moară fără să treacă de prima cortină a spectacolului.

În spatele celei de-a doua cortine

10% dintre noi o să trecem de prima cortină pentru a explora lumea istoriei, relația om-guvern și semnificația auto-guvernării prin legi constituționale și dreptul comun. Aici o să găsim lumea politicii. O să votăm, o să fim activi și o să avem o opinie, dar opiniile noastre sunt modelate de lumea fizică din jurul nostru. O să avem tendința de a accepta oficialii guvernamentali, personalitățile mass-media și alți „experți” ca voci ale autorității. 90% din oamenii acestui grup o să traiască și o să moară fără a trece de a doua cortină.

În spatele celei de-a treia cortine

10% din cei care se afla în spatele celei de-a doua cortine vor trece prin aceasta, pentru a afla că resursele lumii acesteia, incluzând oamenii, sunt controlate de familii extrem de bogate și influente, care au unit bunurile pe care le aveau cu strategii moderne de extorcare, devenind fundația pe baza căreia economia lumii este îndatorată. Pune-ți întrebarea: dacă toate tările sunt îndatorate, cui datorează acei bani?! 90% din oamenii acestui grup, vor trăi și vor muri fără a trece de mai departe.

A patra cortină

10% vor trece de a treia cortină pentru a descoperi Illuminati, urmașii Frăției Șarpelui, cea mai veche societate de adoratori ai Satanei, Ordinul Iezuit – stăpânii din umbră ai Vaticanului și sursa tuturor societăților secrete, Francmasoneria și celelalte societăți secrete. Acestea folosesc simboluri și practică ceremonii satanice care perpetuează de-a lungul generațiilor, transferul informațiilor secrete, întelese numai de inițiați, folosite pentru a ține oamenii normali în sclavie politică, economică și spirituală. 90% din oamenii acestui grup nu vor trece de a patra cortină.

În spatele celei de-a cincea cortine

10% vor trece de a patra cortină, pentru a învăța că societățile secrete sunt atât de avansate tehnologic, încât pot controla acțiunile oamenilor asemeni oamenilor simpli care le spun copiilor când să se ducă la culcare. 90% dintre ei, nu vor trece de al 5-a cortină

În spatele celei de-a șasea cortină

Zece procente vor trece prin al cincilea voal, acolo unde demonii, extraterestrii si ingerii decazuti pe care ii credeam a fi monstrii din cartile copilariei , de fapt sunt reali – si sunt fortele ce controleaza din spatele societatilor secrete. 90% din oamenii acestui grup vor trai si vor muri fara a trece de a sasea cortina.

În spatele cortinelor șapte și opt

De la acest punct mulți l-au găsit pe Dumnezeu și se străduiesc să devină niște oameni atât de luminați spiritual încât reușesc să lumineze lumea din jurul lor, indiferent ce le-ar sta în cale. Pătrunderea prin cortina opt probabil îl revelează pe Dumnezeu minții umane neputincioase și energia Sa pură, forța ce susține toate lucrurile vii.

Ironia sorții este incredibilă – cei care sunt prinși între cortinele 1-5 nu-i pot vedea pe cei care au pătruns mai sus ca ei decât ca pe niște nebuni. Cu fiecare treaptă urcată, se vor micșora numerele de oameni luminați, oameni care sunt văzuți ca nebuni de către cei care în mod exponențial își vor mări numărul ca oameni din ce în ce mai întunecați.

Concluzie

În spatele primelor două trepte găsim majoritatea oamenilor. Ei sunt uneltele Statului, oamenii de sacrificiu.

Cei din treptele 3-6 sunt de o importanță mai mare pentru stat, fiind folosiți ca unelte pentru a consolida puterea și bogăția din mâinile celor mulți în cele ale elitei conducatoare. Este comun acestor oameni de a sacrifica mai mult din relațiile cu prietenii și familia pentru cariera profesională și libertatea personală cu fiecare treaptă pe care o parcurg.

Toate acestea sunt condensate în următorul filmuleț ce are scop triplu:

  • să ajute puținii oameni din treptele superioare să înteleagă motivul pentru care masele nu au altă alternativă decât a interpreta claritatea lor ca pe o nebunie
  • pentru a ajuta oamenii din primele două trepte să înteleaga că a trăi, a respira și a gândi sunt doar începutul
  • pentru a arăta oamenilor că cea mai măreață aventură din viața noastră este cu următorul pas, următoarea cortină, una mai puțină – ca obstacol – dintre noi și Dumnezeu.

Link video: Bitchute / Rumble

Sursa: trezirealarealitate.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Artiști romani – Illuminati, satanism și pactul cu forțele întunericului

Aparițiile extraterestre și fenomenul OZN/UFO