in , , , , ,

Istoria secretă a religiilor și societățile secrete – David Icke

Trezește-te sclavule din somn…

„The Biggest Secret / Secretul Suprem” este cartea scrisă de David Icke în care acesta prezintă informații pe care le-a documentat de-a lungul anilor – începe de la creație, cum au apărut oamenii, societatea secretă Illuminati, reptilienii, cum sunt manipulate masele și ajunge chiar și la atentatul de la World Trade Center sau 9/11. Un citat din primele pagini ale cărții spune:

„Cartea de faţă prezintă o cantitate uriaşă de informaţii care pun la grea încercare prejudecăţile lumii în care trăim. Vă avertizez să nu continuaţi cu lectura dacă sunteţi dependent de sistemul actual de convingeri, sau dacă nu credeţi că puteţi face faţă din punct de vedere emoţional adevărului referitor la ceea ce se întâmplă în această lume. Dacă preferaţi însă să continuaţi, vă reamintesc că nu trebuie să vă fie teamă de nimic. Viaţa este veşnică şi orice experienţă este doar o încercare pe calea către iluminare. Din perspectiva nivelului suprem de percepţie nu există bine şi rău, ci doar conştiinţa care face alegeri pentru a experimenta tot ce poate fi experimentat. Evenimentele uimitoare pe care le revelează această carte se apropie de final, iar lumina conştiinţei răsare în sfârşit, fiind pe cale să provoace cea mai mare transformare a conştiinţei planetare de 26.000 de ani încoace. În pofida aparenţelor, este o perioadă incitantă şi ideală pentru a trăi pe acest pământ.”

Cartea a fost un mare succes, ca urmare David Icke a realizat un documentar numit „Beyond The Cutting Edge / Dincolo de hotar”. Filmul de mai jos este extras din acesta și face referire la istoria secretă a religiilor și societățile secrete.

Link video: Bitchute

Sursa: YouTube

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cutia cu metafore – Discursul Marelui Dictator

Nici o societate nu doreşte…