in , , ,

Cutia cu metafore – Discursul Marelui Dictator

Charlie Chaplin…

Discursul inspiraţional al lui Charlie Chaplin din The Great Dictator (Marele Dictator n.r.) este la fel de actual ca în urmă cu peste 70 de ani şi continuă să fie vizionat cu plăcere de internauţi, care îl consideră unul dintre cele mai bune luări de cuvânt din istorie.

În discursul din Marele Dictator, Chaplin vorbeşte despre lăcomia care a otrăvit sufletele oamenilor, despre “maşinăriile” care ne-au adus abundenţă şi ne-au creat dependenţă, dar şi despre speranţă şi lupta pentru democraţie şi umanitate.

Discursul inspiraţional al lui Charlie Chaplin din „The Great Dictator /Marele Dictator” este la fel de actual ca în urmă cu peste 70 de ani şi continuă să fie vizionat cu plăcere de internauţi, care îl consideră unul dintre cele mai bune luări de cuvânt din istorie.

În discursul din „Marele Dictator”, Chaplin vorbeşte despre lăcomia care a otrăvit sufletele oamenilor, despre „maşinăriile” care ne-au adus abundenţă şi ne-au creat dependenţă, dar şi despre speranţă şi lupta pentru democraţie şi umanitate.

Link video: Bitchute

Sursa: YouTube

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Asasini economici – Capitalism sălbatic

Istoria secretă a religiilor și societățile secrete – David Icke