in , , ,

Calea în șapte pași de la Pandemie la Totalitarism

Ca și cum ar fi fost planificat în avans, miliarde de oameni de pe glob sunt obligați la pas alert într-un mod de viață total diferit, unul care implică mai puțină libertate personală, fizică și financiară.

Sunt doar șapte pași de la declarația de pandemie la totalitarism permanent…și multe țări urmează să înceapă pasul 5. Iată un plan de cum s-ar putea întâmpla.

Pasul 1

Un nou virus începe să se răspândească în întreaga lume. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) declară o pandemie. Agențiile internaționale, oficialii din domeniul sănătății publice, politicienii, mass-media și alte voci influente emană frică, concentrându-se aproape exclusiv pe contagiozitatea virusului, creșterea numărului de cazuri sau prin caracterizarea virusului ca fiind extrem de periculos.

În câteva zile, guvernele la nivel național și local declară, de asemenea, stări de urgență. Cu viteză fulgerătoare, impun măsuri de izolare care limitează majoritatea oamenilor la casele lor – începând cu închiderea școlilor și mai apoi a unei mari părți din economia globală. Piețele mondiale intră în colaps. Publicul uluit, temător și credul – convins în ultimii ani că organismele lor nu au capacitatea naturală de a reacționa la agenți patogeni prin producerea de anticorpi ce conferă imunitate de lungă durată – se conformează în mare măsură de bunăvoie.

Se organizează prima clasă săptămânală virtuală privind răspunsurile la situații de urgență și criză locală la COVID19 – organizată pentru primari și alți oficiali ai orașelor din întreaga lume. Coordonate de o mână de organizații americane în domeniile academic, medical, financiar, politic și de transport, clasele au invitați de la Barack Obama la Bill Gates.

Pasul 2

Liderii naționali, județeni și municipali, precum și oficialii de sănătate publică, țin zilnic conferințe de presă. Ei le folosesc pentru a pompa statistici și modele înspăimântătoare afirmând că virusul are potențialul de a ucide milioane. Majoritatea acestor informații sunt greu de descifrat și aruncă puțină lumină reală asupra cursului natural al virusului răspândit prin fiecare zonă geografică.

Funcționarii și mass-media distorsionează numărul scăzut de decese cauzate de virus și, în schimb, se concentrează pe statistici alarmante produse de medici academicieni, persoane influente în social-media și organizații cu profil înalt. Mesajul principal este că acesta este un război și multe vieți sunt în joc, cu excepția cazului în care aproape toată lumea rămâne acasă. Mass-media amplifică ideea că lumea se află la mila virusului.

În același timp, băncile centrale și guvernele distribuie sume masive de numerar de care beneficiază în mare măsură marile bănci. Simultan aduc firme financiare gigant din sectorul privat pentru a gestiona procesul, în ciuda antecedentelor foarte slabe ale acestor companii în colapsul global din 2008-2009. De asemenea, guvernele încep să creeze rapid programe în valoare de trilioane de dolari care includ compensarea întreprinderilor și a lucrătorilor pentru pierderile legate de închiderea lor.

Pasul 3

Există un efort concertat de către toate nivelurile guvernului și sănătății publice pentru a crește rapid testarea pentru ADN-ul viral, împreună cu producția de echipament personal de protecție. Totodată se elimină nevoia de reglementare, inclusiv standardele de calitate și verificarea independentă a ratelor de acuratețe ale testelor, insistând că aprobarea și derularea rapidă sunt imperative pentru salvarea de vieți.

Sunt lansate modele care prezic creșterea exponențială a numărului de cazuri, spitalizări și decese chiar și în cele mai bune scenarii. Aproximativ în același timp, oficialii din domeniul sănătății publice scad în mod semnificativ criteriile pentru infecțiile virale, focare și decese, în special pentru cei mai în vârstă membrii ai societății. Astfel, crește numărul de cazuri și decese atribuite noului agent patogen.

Mass-media continuă să fie vocale în vederea efectuării de mai multe testări și pentru pedepsirea severă a persoanelor care nu respectă complet măsurile de izolare. Drept urmare, nu există prea multă reacție, întrucât poliția și armata, având puteri sporite, aplică aceste măsuri și acordă pedepse dure sau chiar condamnări la închisoare celor care nu ascultă ordinele. De asemenea, statul monitorizează cu zel un număr masiv de mișcări de persoane prin intermediul telefoanelor mobile.

Vaste resurse umane sunt concentrate pe urmărirea persoanelor care au avut contact cu un individ virus-pozitiv, impunându-le carantinarea; astfel, porțiunea de public expusă la virus rămâne relativ mică. De asemenea, contribuie la izolarea socială – printre multe efecte, acest lucru le permite celor aflați în control să elimine și mai mult alegerile individuale și colective, vocea și puterea oamenilor.

Pasul 4

Când numărul de cazuri și decese încep să se plafoneze, oficialii locali susțin că este prea devreme să spună dacă virusul a trecut și, prin urmare, trebuie să continue măsurile restrictive. O narațiune alternativă este că, dacă aceste măsuri nu sunt puse în aplicare, va exista o reînviere a cazurilor și a deceselor – în special pentru persoanele în vârstă.

Oficialii recunosc că modelele inițiale au preconizat în mod incorect că va exista un tsunami de cazuri, internări în ATI și decese. Cu toate acestea, spun că este nevoie de mai mult timp pentru a putea stabili dacă este sigur să reducă unele restricții și să lase copiii să se întoarcă la școală iar adulții la muncă.

Funcționarii nu încearcă să calculeze costul general ridicat pentru populație și economiile acestora legate de carantină și oprirea activităților economice; și nici nu discută despre ce nivel de cost ar putea fi prea mare. Ei și organizațiile mass-media puternice, fac eforturi pentru ca supra-capacitatea de testare a virusului să fie utilizată în a supraveghea populația de ADN-ul viral din corpurile lor. Simultan, începe la scară largă, procesul de testare a sângelui pentru anticorpi împotriva virusului.

Între timp, sunt publicate date noi care arată că virusul are o capacitate mare de mutare. Oamenii de știință și oficialii interpretează acest lucru ca o necesitate a unui arsenal medical mult mai mare pentru combaterea virusului.

Pasul 5

Aproximativ două-trei săptămâni mai târziu, creșterea dramatică a testării ADN-ului viral produce obiectivul dorit – o creștere semnificativă a numărului de persoane găsite pozitive.

Oficialii de sănătate publică adaugă la cazurile existente și la cei decedati, numărul mare de persoane care sunt doar suspectate – și nu testate de laborator – că au avut o infecție. Politicienii și oficialii din sănătatea publică spun populației că asta înseamnă că nu pot reveni la locul de muncă sau la alte activități în afara casei deocamdată.

Guvernele colaborează cu agențiile de sănătate publică, cadre universitare, industria medicală, OMS și alte organizații pentru a începe să proiecteze și să implementeze sisteme de imunitate tip pașaport pentru utilizarea rezultatelor testării și a determina cine poate fi eliberat din carantină. Acesta este unul dintre numeroasele obiective ale celor șapte pași.

Între timp, liderii guvernamentali continuă să sublinieze importanța vaccinurilor în combaterea virusului.

Pasul 6

Începe testarea la scară largă pe oameni a mai multor tipuri de antivirale și vaccinuri, grație unei presiuni concertate din partea OMS, Bill Gates și colaboratorii săi, companii farmaceutice și biotehnologice, guverne și universități.

Porțiuni mari din populație nu au anticorpi împotriva virusului, deoarece nu au fost expuși la acesta și acceptă cu nerăbdare aceste medicamente, deși au fost grăbite pe piață fără a se efectua teste de siguranță adecvate. Ei cred că aceste produse medicale oferă singura speranță de a scăpa de ghearele virusului.

Pasul 7

În curând, noul virus începe un alt ciclu global – la fel cum gripa și alte virusuri au făcut-o în fiecare an de milenii. Oficialii folosesc din nou flăcările fricii, punând în față potențialul de milioane de decese în rândul persoanelor care încă nu sunt protejate de virus. Pornesc din nou, rapid, testarea virusului și a anticorpilor, în timp ce companiile vând mai multe miliarde de doze de antivirale și vaccinuri.

Guvernele cedează simultan controlul tuturor bunurilor publice rămase companiilor globale. Acest lucru se datorează faptului că bazele fiscale ale guvernelor locale și naționale au fost decimate pe parcursul etapei 1 și sunt aproape falimentate din cheltuielile lor fără precedent în războiul împotriva virusului.

Rezultatul general este medicalizarea completă a răspunsului la virus, care la nivel de populație nu este mai dăunător decât gripa. Acesta este însoțit de crearea unui totalitarism permanent, controlat de companii globale și de un stat polițienesc de supraveghere invazivă 24/7, susținut de înflorirea pe scară largă a tehnologiei „inteligente”.

Ciclul de isterie și administrarea masivă de antivirale și vaccinuri se repetă la fiecare câteva luni. Și pun în aplicare o variație a etapelor 1 până la 7 când apare un alt patogen nou pe planetă.

Sună deplasat!? Din păcate, nu este. Odată cu sosirea COVID19, multe țări au finalizat rapid pasul 1, 2 și 3. Pasul 4 este în curs de desfășurare, iar pasul 5 este pe cale să înceapă în luna mai.

Sursa: off-guardian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Simboluri Illuminati „ascunse” la vedere

Illuminati – Mesaje subliminale