in ,

Simboluri Illuminati „ascunse” la vedere

Încă te îndoiești!?

Illuminati iubesc simbolismul. Pentru ei servește ca mijloc „secret” de comunicare între liniile de sânge antice inițiate și pe care, cei neinițiați nu le pot înțelege chiar dacă le-ar vedea. De fapt, le place atât de mult, încât timp de secole le-au „ascuns” intenționat în văzul lumii, în cadrul instituțiilor și infrastructurii pe care o controlează.

Motivația din spatele acestei mișcări îndrăznețe, este aceea că dă efectiv o lovitură perversă maselor care, în ciuda elementelor de adevăr sau a unor piese ale puzzle-ului ascunse la vedere, rămân în mare parte ignorante. De asemenea, consideră că plasându-și în mod inconștient sinistrele simboluri în fața publicului îi păcălește de fapt să predea în mod involuntar consimțământul lor – ceea ce le permite celor puțini să guverneze asupra multora.

Simbolismul lor, presupus „sacru”, ocult și satanic se extinde pe toate fațetele societății, de la arhitectură și publicitate, la religie și divertisment, dar, odată ce este văzut și recunoscut în mod conștient, aceleași teme recurente care transmit aceleași mesaje pot fi întotdeauna identificate.

Deși există numeroase simboluri oculte Illuminati care au fiecare valoare distinctă pentru bărbații din spatele cortinei, mai jos este o listă cu cele mai răspândite.

Fluturele Monarch

Fluturele Monarch este folosit de către cei din industria divertismentului pentru a simboliza tehnicile de control ale minții. Sunt aplicate cu precădere pe marionetele ce interpretează celebritatea feminină și pe care le vedem defilând implacabil în fața maselor idolatrizante.

Folosit în acest context, fluturele se referă la proiectul acum declasificat MK-ULTRA – un program sadic de control al minții dezvoltat de CIA care cuprinde o combinație de psihologie, știință și ritual ocult, testat la scară largă atât pe militari cât și pe civili.

Permite crearea de sclavi militari, celebrități sau chiar sclavi sexuali cu mai multe personalități sau comportamente ce pot fi declanșate oricând de un „manipulator”.

Nu este o simplă coincidență atunci că vedem fluturii (și în special fluturii Monarch) ca o temă recurentă în industria de divertisment atât de artificială și de influențată de către Illuminati.

Șerpi, reptile și dragoni

Șerpii, reptilele și dragonii au fost folosiți de mult pentru a simboliza „elita” conducătoare – dură și cu sânge rece. De la mituri străvechi precum „Sf. Gheorghe și Dragonul” până la înfățișări mai moderne care cuprind identități corporative și blockbustere hollywoodiene, fiarele asemănătoare cu șopârlele joacă un rol semnificativ în imaginile Illuminati.

Aceasta are loc datorită faptului că „elita” lipsită de emoții, se leagă îndeaproape de caracteristicile pentru care aceste creaturi au fost mereu venerate. Totuși, simbolismul șarpelui mai poate fi legat și de teoria controversată conform căreia aceste linii de sânge arhaice (care mai păstrează forțat controlul și astăzi) sunt de fapt descendenții îndepărtați ai unei străvechi rase extraterestre reptiliene care au venit inițial pe Pământ pentru a hibridiza Homo Erectus autohton, relativ neevoluat, și a crea o specie de sclavi manipulată genetic – aceștia am fi noi.

De ce altfel am fi expuși în mod repetat la atâtea imagini reptiliene repulsive? Nu este deloc genul de lucru plăcut cu care ai vrea să te asociezi dacă ai avea o minte sănătoasă; totuși cei care ne spun să-i privim, să-i respectăm și să ne supunem în mod repetat par a fi alături de șarpe – colaboratorul lor care instigă frica.

Bufnița

Bufnița este un alt animal oarecum sinistru pe care Illuminati l-au adoptat în simbolizarea căilor serendipite. Reprezentant al înțelepciunii și secretului, bufnița vede în întuneric așa cum și Illuminati (care, de asemenea, se cred custozii unor cunoștințe interzise) văd toate prin elevatele lor instituții de control.

Pentru ei, bufnița o reprezintă și pe Minerva – străvechea zeiță romană a înțelepciunii – și așa cum vom vedea la următorul simbol din listă, figura Zeiței joacă, un rol incredibil de important în realitatea întortocheată a celor din spatele cortinei.

Din aceste motive, bufnițele omniprezente pot fi văzute în locații sinistre, cum ar fi Bohemian Grove – locul „de joacă” al elitei globale, având 2.700 de acri din pădurile Redwood din Monte Rio, California – sau urmărind în voie din arhitectura „măreață” a așa-numitelor instituții academice, sau chiar promovat ca ceva la modă pentru masele tinere impresionabile de către marionetele de ultimă generație controlate mintal.

Zeițele și torța în flăcări

Zeițele, în special cele care poartă o torță sau „flacără veșnică”, au fost folosite de mult timp ca simbol pervers al celor „iluminați”. Fie că este vorba de Minerva, Venus, Isis, Europa sau chiar de cea mai modernă – Fecioară Maria, fiecare încarnare de tip zeiță mamă este de fapt simbolică a arhetipalei regine babiloniene Semiramis (sau curvă a Babilonului) pe care elita ocultă o reverează atât de înverșunat.

În timp ce pentru cei neinformați, o zeiță frumoasă care ține o torță poate să nu pară în mod deosebit sinistră, pentru Illuminati înseamnă foarte mult, fiind folosită ca un mijloc neașteptat de simbolizare a credințelelor întunecate.

Zeița care dăinuie reprezintă echivalentul feminin al zeităților demonice masculine, precum Lucifer, aducătorul de lumină, fără de care liniile de sânge care conduc, cred că nu ar exista nici o rasă de sclavi asupra căreia să stăpânească; și acesta este motivul pentru care vedem în mod repetat atâta atenție asupra reprezentării ambelor – zeița și flacăra veșnică – în numeroasele mijloace media controlate de Illuminati.

Torța olimpică, de exemplu, care a fost folosită pentru prima dată în 1936 de naziști, este acum ceremonios trecută de la torță la postament (sau de la piramidă la pentagram), permițând maselor necunoscătoare să se pună în lumina lui Lucifer.

666 & Semnul Coarnelor

Frecvent, cei aflați în pozițiile de putere și influență pot fi văzuți făcând gesturi de mână ciudate, gesturi pe care cei mai mulți dintre adepții lor nu le observă, darămite să creadă că simbolizează ceva.

Liderii mondiali și celebritățile idolatrizate deopotrivă, au fost surprinși în mod repetat de cei mai vigilenți dintre noi, făcând în fața maselor ceea ce în esență sunt semne de mână satanice. Semnul „OK” (sau „666”) și semnul coarnelor (sau „coarnele heavy metal”) par să fi fost adoptate de către elite pentru a afișa cu blândețe, la vedere, fidelitatea lor față de partea întunecată .

Deși majoritatea oamenilor consideră că semnul coarnelor nu este altceva decât un gest inofensiv care semnifică o iubire pentru muzica heavy metal, gestul a fost adoptat doar în anii 70. Cu toate acestea, atunci când este folosit de Illuminati și minionii săi, simbolul antic – afișat în mod repetat în întreaga lor simbolistică sinistră – reprezintă coarnele lui Satana, diavolul sau Zeul Capră.

Obama, Bush și restul „costumelor negre” aflate în control sunt foarte puțin probabil fanii heavy metal, astfel încât, ori de câte ori vedem că fac întâmplător coarnele în fața a milioane, nu își afișează dragostea pentru un anumit gen muzical, ci de fapt îl salută pe lordul lor întunecat, Satana însuși.

Alternativ, semnul OK, deși, de exemplu, este folosit în mod legitim de scafandri pentru a comunica sub apă, este mai des utilizat de pionii din divertisment în fața camerei pentru a semnala numărul fiarei la care și-au vândut sufletul prin intermediul Illuminati în schimbul faimei și averii – un fel de „mulțumesc” deformat.

Indiferent dacă este vorba despre corporații sau celebrități-marionete, simbolismul 666 nu este niciodată prea departe.

Obeliscul

Acest stâlp falic înalt cu patru fețe sau monolit, care are de obicei o piramidă la vârful său, a fost construit de Illuminati cu secole în urmă, ca un simbol flagrant al puterii și autorității lor nevăzute.

Aproape toate orașele din lume au un obelisc impozant – de la Washington DC până la Vatican și, în general, sunt considerate monumente care adesea marchează moartea inutilă a celor care luptă în mod involuntar pentru feudele famililor care controlează lumea. La fel ca orice simbol sau structură ocultă, pentru ei este mult mai mult decât un simplu monument.

Legate intrinsec de școala ezoterică a Francmasoneriei, aceste „monumente” sunt de fapt tribute falice uriașe diverselor încarnări ale zeilor antici sumerieni, mesopotamieni, babilonieni și egipteni, cum ar fi Ba’al, Nimrod și Ra.

Compasul și echerul masonic

Francmasoneria, cea mai mare societate secretă din lume, a fost întotdeauna legată de iluminati. De fapt o piramidă în interiorul unei piramide, fraternitatea își trage rădăcinile în Babilon și Sumer și este folosită astăzi ca mijloc pentru canalizarea și ascunderea informațiilor ezoterice la care doar elitele au acces.

Simbolul principal al masoneriei este compasul și echerul masonic, care înconjoară o majusculă – G. În timp ce compasul și echerul reprezintă instrumentele arhitectului, litera G înseamnă Dumnezeu sau „arhitectul cel mare” la care se închină francmasonii și Illuminati. Cu toate acestea, „zeul” pe care îl adoră acești psihopați secretoși este foarte diferit de divinitatea binevoitoare pe care și-o închipuie cei mai mulți atunci când vorbesc despre „Dumnezeu”.

Gradele inferioare ale societății secrete, sau ceea ce majoritatea oamenilor ar considera Francmasoneria în totalitatea ei, nu dețin nicio autoritate reală; în schimb, eșaloanele superioare nevăzute la care ajung doar puținii inițiați, dețin adevăratele secrete.

Albert Pike, Mare Comandant Suveran al Ritului Scoțian al Francmasoneriei și presupusul satanist, într-o scrisoare către colegul său de înalt rang, Giuseppe Mazzini, a prezis că trei războaie mondiale ar duce la dominația globală (sau la o Nouă Ordine Mondială) – al treilea fiind cauzat de diferențele dintre sioniștii politici și cele ale lumii islamice.

Luați în considerare această „predicție”, apoi luați în considerare motto-ul celui de-al 33-lea grad al Ritului Scoțian al Francmasoneriei: „Ordo Ab Chao” sau „Ordine din Haos”. Şi nu este dificil de observat că nivelurile superioare ale francmasoneriei joacă un rol semnificativ în promovarea agendei Illuminati.

Pentagramul inversat și Baphomet

Pentagramul inversat, unul dintre cele mai prolifice simboluri ale satanismului, a fost folosit de Illuminati de-a lungul istoriei pentru a semnifica structura lor de credințe întunecate și satanice. Prin inversarea unui simbol, atribuiți un sens opus și astfel, în cazul unui pentagram inversat (un pentagram standard în sine nu are o semnificație sinistră), este transformat într-un simbol al magiei negre, ocultism și satanism – pe care probabil că majoritatea oamenilor nu l-ar dori.

Între liniile pentagramului inversat, stă capul lui Baphomet, un zeu-demon capră pe care il idolatrizează Illuminati. În centrul său se află de asemenea un pentagon – identic ca formă și același nume ca al clădirii Departamentului Apărării din SUA, care este responsabil de nespuse de violențe și agresiuni împotriva umanității încă de la început.

Apoi, în capitala satanică a lumii – Washington D.C., vedem aspectul actual al străzii formând un pentagram inversat, care se indică direct către Casa Albă. Coincidență? Continuați să vă spuneți asta.

Atât pentagrama inversată, cât și zeul caprei Baphomet s-au infiltrat în mod semnificativ în industria divertismentului, cu vedete rap și marionete pop prezentând în mod repetat referiri simbolice la ambele în videoclipurile muzicale – ca mijloc de a planta în mod inconștient semințe satanice în mintea maleabilă a celor care îi vizionează sau venerează.

Soarele

Illuminati sunt, în esență, un antic cult al soarelui și pentru care soarele îl reprezintă pe Lucifer (Aducătorul de lumină); prin urmare, nu este de mirare că soarele și razele sale aducătoare de „cunoaștere” joacă un rol important în simbolismul lor supranatural.

Simbolismul secret al soarelui pătrunde în ziua de azi totul – de la propaganda guvernamentală și identitatea corporativă, la religia care dăunează spiritualității și minții – așa-numită „divertisment”, totul pentru a păcăli masele să se închine la aceeași zeitate demonică pe care o fac nebunii de Illuminati.

Piramida și Ochiul Atotvăzător

Piramida și Ochiul Atotvăzător sunt desigur cele mai evidente și frecvent utilizate simboluri ale Illuminati și, de fapt, de oricine dorește să fie perceput ca făcând parte din Illuminati.

Cunoscută și sub denumirea de „Ochiul Providenței”, piramida Illuminati a fost adăugată la designul inițial al așa-numitului „mare” sigiliu al Statelor Unite în 1776 (coincidență cu anul în care s-a fondat illuminatul bavarez) și până în ziua de azi rămâne o caracteristică proeminentă a bancnotei cu cea mai răspândire de pe planetă – dolarul.

Presupune simbolizarea iluminării pe care Illuminati cred că au atins-o; piramida și Ochiul Atotvăzător reprezintă, de asemenea, ierarhie și control și, la fel ca în mare parte din simbolismul lor ocult obositor, piramida ne întoarce la anticele linii de sânge egiptene care îi conduc pe psihopații de astăzi aflați la putere. Ei cred că sunt urmașii îndepărtați ai lui Horus,cu Ochiul Atotvăzător reprezentând simbolul autorității regale din Egiptul antic.

Piramida are, de asemenea, 13 pași, despre care unii spun că este reprezentativ pentru „cele mai bune” 13 linii de sânge iluminate, iar faptul că rămâne incompletă semnifică lucrarea neterminată – în curs de finalizare, aducând o Nouă Ordine Mondială orwelliană.

Există desigur numeroase alte simboluri oculte Illuminati pe care cei din vârful piramidei de putere le folosesc pentru a comunica, a spăla pe creier și a înșela, dar acestea sunt printre cele mai comune, indiferent dacă sunt „ascunse” în arhitectura instituțiilor religioase și guvernamentale, făcând parte din anumite logo-uri corporative sau care apar subliminal în cadrul celui mai recent videoclip al industriei de divertisment.

Sursa: illuminatiagenda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Egalitate, dar nu pentru căţei…

Calea în șapte pași de la Pandemie la Totalitarism