in , , , ,

Evoluția este o minciună

Chiar crezi că strămoșul tău e o piatră !?

Cosmologia modernă a dezvoltat o „poveste” bună; publicul larg o cunoaște foarte bine – „Big Bang”. Această poveste a evoluției cosmice este o epopee completă, care pornește doar de la punct ce a explodat (de unde a apărut punctul !?) și după 13,7 miliarde de ani se termină cu oameni și cu tot felul de creaturi vii pe o planetă frumoasă albastră, fertilă, la exact „distanța corectă” de soare care „doar pare că” a fost proiectată pentru viață. Povestea încă se scrie, deoarece descrierea „Big Bang”-ului continuă să se schimbe și să se dezvolte.

Întrebări: credeți că telefonul sau laptopul dvs. ar putea apărea pur și simplu, chiar și după miliarde de ani, fără a avea un creator în spatele său!? Chiar credeți că strămoșul dvs. e o piatră !?

Această poveste este folosită pentru a înșela lumea în a gândi că nu există niciun Creator și, prin urmare, niciun Dumnezeu – universul și totul ce se află în el, doar s-a făcut pe sine. Este trist să vezi cum oamenii se agață cu prețul pierderii vieții eterne de minciună, doar pentru a-L elimina pe Dumnezeu din ecuație și aceasta pentru a-și scuza comportamentele păcătoase.

Vă rugăm să acordați 10 minute, compilație a celor mai bune argumente, extrase din filmul „Scientism Exposed – Full Documentary (2016)”.

Link video: Bitchute

Sursa: YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Standarde de măști – Evaluări și eficiența lor

Stiința falsă expusă – Argumente logice