in , , , , ,

Desenele lui Walt Disney – Mesaje subliminale sexuale

Şi alte mesaje satanice…

Admirat pe întreg globul, ipostaziat de biografia sa oficială într-un om de o moralitate ireproşabilă, „născut pentru a face lumea să viseze”, Walt Disney este inventatorul şi cel mai mare producător de desene animate, creatorul Imperiului Disney”, care a revoluţionat cea de-a şaptea artă şi industria turismului.

Câţi cunosc oare şi faptul că Walt Disney era francmason în „Ordinul DeMolay”, iar semnătura sa conţinea ocultată cifra 666? Că a lucrat mulţi ani ca agent FBI sub acoperire? Sau că a fost acuzat de pedofilie?

„Dacă lumea ar putea privi cu adevărat  şi ar putea vedea ce este în spatele imaginii lui Walt Disney l-ar distruge, l-ar bate şi l-ar târî pe străzi. Asta ar face lumea dacă ar cunoaşte scopul principal al lui Disney.” – declaraţia unui maestru mason „iluminat”.

Pare greu de crezut că desenele animate ale lui Disney, cu care cresc copiii noştrii, abundă de mesaje sexuale subliminale !? Pe internet sunt o mulţime de analize ale unor filme de desene animate produse de Disney, care ascund astfel de mesaje subliminale. În compilaţia video de mai jos veţi găsi câteva astfel de exemple.

Link video: Bitchute / Rumble

Sursa: YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Sfântul Malachia – Profeția Papilor și Apocalipsa

Money as Debt / Banii ca şi datorie – Sclavie modernă