in , , ,

Conspiraţia Pământului Plat / Flat Earth – Scurt film introductiv

Extras din filmul “200 de Dovezi că Pământul nu este o sferă care se învârte”

Fiind învăţaţi de mici cu „ştiinţa” în care se propovăduieste doar „adevărul” elitei, milioane de persoane cred astăzi că pe această minge sferică, uşor turtită la poli, oamenii din emisfera nordică merg normal, cei din emisfera sudică merg cu capul în jos, iar cei de la Ecuator merg perpendicular pe Pământ. 

Marea majoritate nu pun la îndoială ce ne spune „ştiinţa” şi în mod special „ştiinţa” NASA – însă, la o cercetare mai atentă, găsim numeroase articole, poze şi filme online care expun falsul adevăr. Un exemplu este dimensiunea SUA în decursul a 2 ani – fotografii oficiale NASA:

V-aţi întrebat vreodată cum este posibil ca Pământul să se învârtă cu 1700 km/ora, fără să se simtă acest lucru? Cum se face că nimeni nu ţine cont de curbura Pământului atunci când se fac proiecte pe suparafeţe mari? De ce negăm cu ipocrizie că orizontul nu este drept ca în palmă, deşi îl vedem în fiecare zi? De ce toate zborurile se fac prin partea de nord a Pământului? De ce luna se vede uneori alături de soare în plină zi, sau chiar şi atunci când este eclipsă? Cum putem să credem că un avion aterizează pe o suprafaţă care se mişcă cu 1700 km/ora fără să se facă ţăndări?

De ce înghiţim pe nerumegate toată această “stiinţă” pe care elita ne-o serveşte, făcându-ne să negăm cu îndârjire adevărul pe care îl avem sub ochi?

Ca urmare, scurt metrajul de mai jos – extras din filmul “200 de Dovezi că Pământul nu este o sferă care se învârte”, al lui Eric Dubay – s-ar putea să fie deschizător de noi perspective.

Link video: Bitchute

Sursa: YouTube

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Video-ul muzical de Duminică

Pământul nu este o sferă care se învârte – 200 dovezi