in , , ,

Albert Pike – Cele Trei Războaie Mondiale și Noua Ordine Mondială

Nimic nu e întâmplător…

Unul dintre cei mai mari masoni ai tuturor timpurilor a fost Albert Pike (1809-1891). Acesta este considerat un vizionar de excepție, dar și omul care croiește drumul masoneriei spre preluarea puterii globale și instaurarea Noi Ordini Mondiale.

Cele mai celebre tituluri ale sale erau acelea de Suveran Mare Comandor al Consiliului Suprem al gradului 33 şi Suprem Pontif al Masoneriei Universale. În cartea sa „Morale şi Dogme”, scrisă în anul 1888 pentru masonii cu grade superioare, el arată cum sunt induse în eroare nivelurile inferioare: „Gradele Albastre nu sunt decât curtea exterioară sau porticul Templului. Iniţiatului îi sunt înfăţişate o parte din simboluri, dar el este intenţionat indus în eroare de false interpretări. Nu este cazul ca el să le înţeleagă, ci doar să creadă că le înţelege… Adevărata lor semnificaţie este rezervată doar Adepţilor, Prinţii Francmasoneriei.”

Albert Pike descrie într-o scrisoare către Mazzini, datata 15 august 1871, planurile-schiţă pentru Trei Războaie Mondiale, necesare pentru a aduce o Singură Ordine Mondială. Interesant este faptul că această scrisoare descrie perfect cele două războaie mondiale, care s-au petrecut conform notițelor, dar și pe al treilea, care va fi pornit din cauza diferențelor între sioniştii politici şi liderii Lumii Islamice.

„Primul război mondial trebuie să fie adus în scopul de a permite Illuminati să răstoarne puterea ţarilor în Rusia şi de a face din această ţară o cetate a comunismului ateu. Divergenţele cauzate de „Agenturi” (agenţii) Illuminati între Imperiile britanic şi germanic vor fi folosite pentru a aţâţa acest război. La sfârşitul războiului, comunismul va fi construit şi utilizat în scopul de a distruge alte guverne şi în scopul de a slăbi religiile. 

Cei care au studiat istoria vor recunoaşte faptul că alianţele politice din Anglia, pe de o parte şi Germania, pe de altă parte, falsificate între 1871 şi 1898 de Otto von Bismarck, co-conspirator al lui Albert Pike, au contribuit la începerea Primului Război Mondial.

„Al Doilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferenţele dintre politici. Acest război trebuie să fie purtat de fasciştii şi sioniştii politici în aşa fel încât nazismul este distrus şi sionismul politic să fie suficient de puternic pentru a institui un stat suveran Israel în Palestina . În timpul celui de-al Doilea Război, Comunismul Internaţional trebuie să devină suficient de puternic pentru a echilibra creştinismul, care va fi apoi ingradit şi ţinut sub control, până în momentul în care vom avea nevoie de el pentru cataclismul social final.

După acest al Doilea Război Mondial, comunismul a fost făcut suficient de puternic pentru a începe preluarea guvernelor slabe. În 1945, la Conferinţa de la Potsdam dintre Truman, Churchill şi Stalin, o mare parte a Europei a fost pur şi simplu predată Rusiei; iar ca urmare a războiului cu Japonia, dezvoltarea comunismul în China.

Al Treilea Razboi Mondial trebuie să fie instigat profitând de divergenţele cauzate de “Agentura” Illuminati, între sioniştii politici şi liderii Lumii Islamice. Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul (Lumea arabă musulmana) şi sionismul politic (statul Israel) să se distrugă reciproc. Între timp, celelalte naţiuni, o dată în plus divizate pe această temă vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizică, spirituală,  morală şi economică … Vom dezlănţui Nihilistii şi ateii şi vom provoca un formidabil cataclism social care, prin toate grozăviile sale va arăta în mod clar naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a turbulenţelor cele mai sangeroase. Apoi, peste tot, cetăţenii, obligaţi să se apere împotriva minorităţii revoluţionarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizaţiei, şi mulţimea, deziluzionată de creştinism, al cărei spirit deistic, din acel moment, va fi fără busolă sau direcţie, doritoare de un ideal, dar fără ştie încotro să-şi îndrepte adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adus în cele din urmă la vedere publicului. Această manifestare va rezulta din mişcare generală reacţionară, dupa care va urma distrugerea atât a creştinismului cât şi a ateismului, ambele cucerite şi exterminate în acelaşi timp.

De la atacurile „teroriste” din 11 septembrie 2001, vedem în Orientul Mijlociu o nelinişte şi o instabilitate tot mai mare între sionismul modern şi Lumea Araba -lucru în conformitate cu apelul ca cel de-al Treilea Război Mondial să fie purtat între cele două şi aliaţii lor. Acest al Treilea Razboi Mondial nu a venit încă, dar evenimentele recente ne arată că nu este departe.

Sursa: dir.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Cutia cu metafore – Caritate înfășurată cu demnitate

Video-ul muzical de Duminică