in , , , ,

Resetarea economică globală – Următoarea etapă

Este deja în derulare…

Atunci când se discută despre faptul că globaliștii deseori creează în mod voit evenimentele de criză economică, apar inevitabil anumite întrebări. Întrebarea principală este: „De ce ar elimina elitele un sistem care funcționează deja în favoarea lor…?” Răspunsul este într-un fel complicat, deoarece există mai mulți factori care îi motivează pe globaliști să facă lucrurile pe care le fac. Cu toate acestea, înainte de a intra în explicații, trebuie să înțelegem că acest tip de întrebare își are rădăcinile în presupuneri false, nu în logică.

Prima presupunere pe care oamenii o fac este că acel sistem actual este sistemul ideal globalist – nici pe departe!

Când studiați literatură globalistă , de la „Brave New World” a lui Aldous Huxley, la cartea lui HG Wells „The New World Order” și puținul cunoscutul său film – „Things To Come”, la colecția de scrieri a lui Manly P. Hall, intitulată „The All Seeing Eye”, la „Tragedy And Hope” a lui Carol Quigley, la Zbigniew Brzezinski „Between Two Ages”, la Henry Kissinger „Assembly Of A New World Order”, la FMI și Agenda ONU 2030, etc. – vedem un scop final destul de flagrant descris.

Pentru a rezuma: cel puțin în ultimul secol, globaliștii au urmărit un adevărat sistem mondial, care nu este ascuns, ci vizibil. Ei doresc acceptarea conștientă de către public a unui sistem economic global centralizat, a unei monede unice globale, a unui singur guvern mondial și a unei religii mondiale.

Phoenix-ul – moneda unică globală

Pentru a atinge un astfel de obiectiv și în cele din urmă distructiv, ar trebui să creeze cicluri continue de prosperitate falsă urmate de catastrofe. Marile războaie și prăbușirea economică sunt instrumentele lor principale pentru a condiționa masele să-și abandoneze înclinațiile biologice naturale către individualism și tribalism și să îmbrățișeze filozofia colectivistă. Au creat sistemul curent ca mijloc de finalizare. Nu este idealul lor utopic; de fapt, sistemul actual a fost proiectat să eșueze. Și, în acest eșec, urmează să fie introdusă „ordinea” globalistă prevăzută. Dialectica Hegeliană descrie această strategie ca Problemă, Reacție, Soluție.

Aceasta este realitatea pe care mulți oameni nu par să o înțeleagă. Chiar dacă sunt educați asupra existenței agendei globaliste, ei cred că globaliștii încearcă să protejeze sistemul care există sau așa-numitul „deep state”. Dar acesta este doar propagandă care nu descrie imaginea de ansamblu. Imaginea de ansamblu este mult mai rea și totodată mai plină de speranță.

Adevărul este că vechea ordine mondială a secolului trecut este o măsură de sacrificiu, asemeni unei rachete către spațiu care se desprinde și se arde în atmosferă odată ce se termină combustibilul. Dacă nu acceptați realitatea pe care globalizatorii o distrug pentru a crea oportunități de câștig, atunci nu veți putea niciodată să faceți față motivelor pentru care evenimentele actuale iau forma pe care o iau.

Desigur, în discursul public, elitele au învățat să-și tempereze limbajul și modul în care își descriu agenda. Cunoașterea publică, sau cel puțin conștientizarea generală a „noii ordini mondiale” este în creștere, astfel încât ei sunt nevoiți să introducă ideea unei vaste schimbări sociale și economice într-un mod care să pară mai puțin nefast și relativ acceptabil. De asemenea, aceștia au tendința de a face aluzii la evenimente sau de a avertiza despre dezastre care urmează să se întâmple; dezastrele pe care urmează să le provoace. Poate că aceasta este pur și simplu o modalitate de a se izola de vină, odată ce suferința începe.

Fondul Monetar Internațional a început să răspândească un meme acum câțiva ani ca o modalitate de a descrie o prăbușire economică globală, fără să spună de fapt cuvântul „prăbușire”. Directorul general Christine Lagarde și alții au început să folosească sintagma „resetare economică globală” cu referire la o centralizare mai mare a managementului economic și monetar, toate ca urmare a unui fel de criză care a fost lăsată în mare parte ambiguă. Ceea ce descria ea a fost pur și simplu un alt nume pentru noua ordine mondială, dar a fost printre primele dăți când un oficial globalist sugerează că schimbarea sau „resetarea” va fi construită pe cenușa vechiului sistem, decât construit ca o extensie a acestuia.

Mesajul lui Lagarde a fost în esență acesta: cooperarea „colectivă” nu va fi doar încurajată doar în noua ordine, ci va fi necesară – adică cooperarea colectivă a tuturor națiunilor către același cadru geopolitic și economic. Dacă acest lucru nu se realizează, se va resimți o mare perturbare fiscală. Traducere: Datorită interdependenței forțate a globalismului, criza într-o țară poate provoca un efect domino; prin urmare, toate țările și comportamentul lor economic trebuie să fie gestionat de o autoritate centrală pentru a împiedica guvernele neîndemânatice sau „băncile centrale necinstite” să perturbe echilibrul.

FMI și CFR se referă de asemenea, la acest lucru, ca „nou multilateralism” sau „ordinea mondială multipolară”.

Ordine din haos

Cred că următoarea etapă a resetării economice a început în 2018/2019. În această fază, vedem că lumea este sfâșiată de „necooperarea” despre care Lagarda și CFR ne-au avertizat în 2015. Războiul comercial devine rapid un război economic mondial atrăgând mai multe națiuni de ambele părți. De acest scenariu, nu beneficieză decât globalistii, deoarece oferă o acoperire perfectă, în timp ce ei inițiază o prăbușire masivă a tuturor bulelor speculative pe care le-au umflat în ultimii zece ani.

Brandon Smith spunea: „O întrebare care trebuie abordată este – cât va dura actualul război comercial? Unii oameni susțin că ostilitățile economice vor avea o durată scurtă de timp, că partenerii comerciali externi vor capitula rapid cerințele administrației Trump și că orice represalii împotriva tarifelor vor fi slabe și lipsite de importanță. Dacă acesta este cazul și războiul comercial se va termina rapid, atunci aș fi de acord – foarte puține daune vor fi făcute economiei SUA, dincolo de ceea ce a făcut deja Rezerva Federală. Cu toate acestea, ce se întâmplă dacă nu se termină rapid? Ce se întâmplă dacă războiul comercial va continua pentru restul primului mandat al lui Trump? Ce se întâmplă dacă sângerează într-un al doilea mandat sau în regimul unui nou președinte în 2020? Acesta este exact ceea ce mă aștept să se întâmple, iar motivul pentru care prezic acest lucru se bazează pe oportunitățile pe care un astfel de război comercial le va oferi globalștilor. ”

Lumea economică are o durată de atenție foarte scurtă, dar în urmă cu un an, în mass-media alternativă, războiul comercial a fost tratat de susținătorii lui Trump ca o noutate – o problemă care va fi rezolvată în câteva luni, cu Trump victorios. Astăzi, aceiași oameni, sunt acum fani ai războiului comercial, fluturând pompoanele și strigând că doresc mai mult în timp ce cad complet în farsă. Faptul că războiul comercial nu servește decât ca o distragere, astfel încât globaliștii să-și poată finaliza agenda de resetare economică, nu pare să le treacă prin cap.

De obicei, folosesc unul dintre cele două argumente: Trump este un anti-globalist care distruge „deep state-ul”, iar războiul comercial face parte din „jocul său de șah 4D”. Sau, globaliștii nu au suficient control asupra sistemului actual pentru a realiza genul de „conspirație” pe care îl descriu aici.

În primul rând, analizând asociații săi, este clar că Donald Trump este opoziția controlată, jucând rolul de „anti-globalist”, în același timp alcătuindu-și cabinetul cu aceleași elite cu care se presupune că este în război. Trump a fost cumpărat în anii 1990, când a fost salvat de la un eventual faliment permanent de către agentul bancar al Rothschild – Wilber Ross. Trump a făcut din Ross secretarul său pentru comerț de îndată ce a intrat la Casa Albă, iar Ross este una dintre figurile cheie al dezvoltării războiului comercial.

În acest moment putem spune că oricine argumentează că Trump „joacă șah 4D” cu elitele bancare, în timp ce este înconjurat de ei zilnic, trebuie să fie clinic nebun. Fiecare politică economică și comercială pe care Trump a inițiat-o în ultimii doi ani a servit ca ecran de fum pentru demolarea controlată de către globaliști a economiei. Pe măsură ce resetarea continuă în mijlocul războiului comercial, vina va reveni lui Trump și, prin extensie, tuturor conservatorilor. Globaliștii îl plac exact în poziția în care se află.

În al doilea rând, există o bancă centrală controlată de globaliști în aproape toate națiunile din lume, inclusiv în țările presupuse anti-globaliste din est, cum ar fi Rusia și China. Toate aceste bănci centrale sunt coordonate prin intermediul Bancii Reglementelor Internaționale (BIS) din Basel, Elveția. Globaliștii dictează pe ascuns politica economică a aproape întregii planete. Ele pot crea cu ușurință un colaps economic oricând doresc.

Totuși, ceea ce nu controlează este modul în care reacționează elementele publicului la agenda lor. Aici este speranța. Încă nu au „noua lor ordine mondială”, motiv pentru care trebuie să recurgă la elaborarea diverselor scenarii și operațiuni psihologice. Ei știu că un segment treaz și conștient al populației i-ar putea anihila mâine și, prin urmare, continuă să ne distragă cu o sumedenie de alte preocupări și calamități.

Scopul este de a direcționa masele către dușmani greșiți, ignorând în același timp elitele organizate și psihopate ca principală amenințare a umanității. Se presupune că îi urâm pe ruși, sau îi urâm pe chinezi, sau urăm oamenii din stânga sau urăsc oamenii din dreapta, și așa mai departe. Dar aceste conflicte sunt doar simptome ale unei boli mai profunde. Marele pericol este că, atenția asupra globaliștilor va dispărea din conștiința publică și din cercurile conservatoare în special, deoarece războiul comercial va deveni un război mondial, iar colapsul economic va duce la ruină financiară.

Resetarea este peste noi. Narațiunea prăbușirii se scrie în fața ochilor noștri. Jocul final nu se bazează însă pe globaliști, ci pe susținătorii libertății și suveranității. Fie ne focusăm pe adevăratul dușman, fie suntem atrași în furtună și uităm cine suntem și de ce suntem aici.

Sursa: alt-market

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Loading…

0

Școala Economică Austriacă – O altă perspectivă

La job: Manipulatori, habarniști și manageri în minciună